Corsair Void Surround vs HyperX Cloud Silver

Corsair Void Surround vs HyperX Cloud Silver

• HyperX Cloud Silver

Oy: 1 16,7%
  • Corsair Void Surround

Oy: 5 83,3%

• Oy verenlerin toplamı
    6
  • Anket kapandı .

Hasan Futbol

Megapat
Daha fazla  
Bugün kesin birini alacağım. Benim için ses kalitesinden çok en önemli olan şey rahat olmasıdır. Yani ne kadar kaliteli ses verirse versin, rahat olmazsa olmaz. bundan önce SS 200 ve Hyperx Cloud Core modelinden gayet memnundum, ama bozuldu. Bana lütfen SS Arcist 3 önermeyin. Denedim ve Hyperx'e göre hiç rahat olmadığını fark ettim. Bilgisayarım iyidir ama ses kartı yok, Çoğunlukla oyun oynarım ama müzik dinlediğimde olur Hyperx'in fiyatı 280 TL Corsair'in ki ise 300 TL ikisi de indirimde bu şartlar da hangisini almalıyım özellikle kullanan kişiler cevap verirse mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık moderatörlerin kabul etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Kaç kere böyle konu açtınız ve hep Void cevabını aldınız. Artık alın isterseniz?
Sizin Arctis 3'ü alana kadar ne kadar soru sorduğunuzu, Hatta bir ara köyde kulaklığımı unuttum ucuz kulaklık önerin diye soru sorup ben önerdiğimde neden pahalı kulaklık önersiyorsunuz diye stem edip 1 hafta sonra pahalı kulaklıkları 50 kere sorduğunuzu ne çabuk unuttunuz. Tam 1 ay boyunca birçok konu açtınız kulaklıkla ilgi ve ben 1 hafta da alıyorum, size ise 1 ayın sonun da aldınız. Emin olun sizden daha az bu konu ile ilgili konu açmışımdır. Lütfen boş konuşmayalım.

Hocam rahat mı? Neden Voidi seçmeliyim. Tecrübelerinizi aktarır mısınız?

Sizin Arctis 3'ü alana kadar ne kadar soru sorduğunuzu, Hatta bir ara köyde kulaklığımı unuttum ucuz kulaklık önerin diye soru sorup ben önerdiğimde neden pahalı kulaklık önersiyorsunuz diye stem edip 1 hafta sonra pahalı kulaklıkları 50 kere sorduğunuzu ne çabuk unuttunuz. Tam 1 ay boyunca birçok konu açtınız kulaklıkla ilgi ve ben 1 hafta da alıyorum, size ise 1 ayın sonun da aldınız. Emin olun sizden daha az bu konu ile ilgili konu açmışımdır. Lütfen boş konuşmayalım.

Hocam rahat mı? Neden Voidi seçmeliyim. Tecrübelerinizi aktarır mısınız?
Sadece 1 kez 50 TL kulaklık önerisi istedim bir kez de Arctis 3 için öneri istedim ama bakıyorum ki sizin son 2 haftadaki kaçıncı AYNI konunuz. Litfen boş yapmayalım. Ben aynı kulaklık için onlarca konu açmadım. Sadece 1 kez 50 TL ve bir kez de Arctis 3 için açmıştım.

Sadece 1 kez 50 TL kulaklık önerisi istedim bir kez de Arctis 3 için öneri istedim ama bakıyorum ki sizin son 2 haftadaki kaçıncı AYNI konunuz. Litfen boş yapmayalım. Ben aynı kulaklık için onlarca konu açmadım. Sadece 1 kez 50 TL ve bir kez de Arctis 3 için açmıştım.
Farkındaysanız açtığım konuların hepsi aynı değil. Sizin açtığınız konu sayısından da fazla değil bir çok kişi kulaklık alırken bu yorumları okuyacak yani insanlara yardımcı olmuş oluyorum buna moderatörler varken siz karışamazsınız. Lütfen benle muhatap olmayınız.

Farkındaysanız açtığım konuların hepsi aynı değil. Sizin açtığınız konu sayısından da fazla değil bir çok kişi kulaklık alırken bu yorumları okuyacak yani insanlara yardımcı olmuş oluyorum buna moderatörler varken siz karışamazsınız. Lütfen benle muhatap olmayınız.
Arctis serisi için açmış olduğunuz 4, kulaklıklar için toplamda 11, sistem toplamak için aynı ay içinde açtığınız 4 adet konu var. Lütfen boş yapmayalım. Muhatap olunmamasını istiyorsanız ilk önce kendinizi eleştiriniz. Eğer hala kanıt lazımsa ekran görüntüsü atabilirim.

Arctis serisi için açmış olduğunuz 4, kulaklıklar için toplamda 11, sistem toplamak için aynı ay içinde açtığınız 4 adet konu var. Lütfen boş yapmayalım. Muhatap olunmamasını istiyorsanız ilk önce kendinizi eleştiriniz. Eğer hala kanıt lazımsa ekran görüntüsü atabilirim.
Moderatörler varken asla sizle muhatap olmayacağım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı