Corsair Void Wireless batarya pil değişimi

Hocam şu ürün olur mu ?

Ürün linki bende açılmadı, ama linkte yazan ölçüler benim aldığımla aynı. Ürün bilgisini dikkatli kontrol edin (açıklamasındaki bilgiler aynı ve 3 pin bağlantısı var ise) kullanılabilir.

@ArnoSefa konuyu hortlatıyorum ama kısura bakmayın. Ben de aynı işlemi yapmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Nasıl lehimlenecek bunun bir şeması var mı acaba. Bazıları da - uca 10k lehim bağlayarak yapılabileceğini söylüyor. Hangisi daha kolaysa onu yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benim de bir sorum olacak, ben bakıyorum ama bulamıyorum kulaklığın batarya seviyesi nereden görünüyor?

Tam sevinmiştim ki Türkiye ye kargo yokmuş

Arkadaşlar merhaba konuyu hortlatıyorum ama benimde Corsair hs 70 ürünüme pil arıyorum. Yahu 1 kişide mi pil olmaz Pil var fakat soketsiz şekliyle var bende soketli gerekiyor eskisinin soketini yenisine takarım diye kablo ucundaki terminalleride çıkardım eskisinide çöp ettim anlayacağınız.

Ben buldum hocam 3 pinli 5 tane aldım zamanında 2000 yada 1500 mah olması lazım, diğerleri uyumlu olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…