Corsair VS 550W 80+ CPU güç bağlantısı

271621

Kilopat
Zamanın Tanığı
Bugün Corsair VS 550W 80+ PSU aldım. Fakat şu anda PSU'dan gelen CPU kablosu 4+4 pin. PCI-e kablosunu mu bağlamalıyım yoksa ekran kartından çıkan Molex bağlantılı 6 pin kablosunu mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekran kartı kablosu ne diye geçiyor? Kablo ucunda CPU ve PCIe isimleri yazıyor. CPU kablosu 4+4 iken PCIe kablosu 6 pin. Yanında ise +2 daha var. Ekran kartım ise 6 pin. Yani ekran kartına PCIe kablosunu taksam sorun olur mu ?

CPU yazanı CPU bağlantısına, PCI-e yazanı Ekran kartı bağlantısına takacaksınız. Ekran kartı 6 pinli ise PCIe kablosundaki 2 pini ayırabilirsiniz. Fakat VS550'de 6x2 PCIe kablosu var diye biliyorum. Kendi kullandığımda 6+2 yok.

CPU yazanı CPU bağlantısına, PCI-e yazanı Ekran kartı bağlantısına takacaksınız. Ekran kartı 6 pinli ise PCIe kablosundaki 2 pini ayırabilirsiniz. Fakat VS550'de 6x2 PCIe kablosu var diye biliyorum. Kendi kullandığımda 6+2 yok.
VS550'de 2 tane (6+2) 8 pin PCI-e kablosu var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı