CORSAİR VS 650W PSU Nasıldır?

VS 600 kasamla gelen PSU olarak kullanmaktayım. İlk gelen PSU'da problem vardı, yük arttığında 12V kanalı beslemede sorun yaşıyordu. Ürün değişime gitti, şu anda sorun yaşamıyorum. Yük altında bilgisayarım 300W civarı tüketiyor orası ayrı bir mesele tabi. Bütçe ayırabildiğim ilk anda Seasonic ile değiştirmeyi planlıyorum. Tam modüler ve kaliteli bir PSU istiyor bünye

Topladığım birçok sistemde Corsair markasının VS450, VS550, VS650 modellerinin hepsini kullandım. Bir kez VS550 modelinde bahsedilen sıkıntıyla karşılaştım. Fanında sıkıntı vardı garip sesler geliyordu PSU içinden. Değişim yaptılar kullanmaya devam ettik. Benim size tavsiyem FSP markası olacaktır. Bir senedir kullanıyorum ve çok memnunum. En azından fanından ses gelmiyor. Daha önce kullandığım Cooler Master G650M modelini üç sene kesintisiz kullanmıştım.

Bu konuyu sonradan okuyup, yorum almak isteyenler için yazıyorum. Garantisi bittikten 2 hafta sonra güç kaynağı kafayı yedi deli gibi sesler çıkartmaya başladı. Yük altındaki fan sesinden ya da gürültülü çalışmasından falan bahsetmiyorum. Bu nedenden dolayı Corsair ürünlerine ön yargıyla yaklaşıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…