NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 30 Temmuz 2014 #11 HUNTER dedi: Derken? Genişletmek için tıkla... Seninle görüşelim kardeş yahu. Sosyal de Fethiyeli yok hiç.
HUNTER dedi: Derken? Genişletmek için tıkla... Seninle görüşelim kardeş yahu. Sosyal de Fethiyeli yok hiç.
Kutay Kufti Hectopat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 151 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Mühendisi, Çevirmen 30 Temmuz 2014 #12 Bu soru Türk ve yabancı forumlarında çok sık sorulan bir soru olmaya başladı. Renkleri ve fiyatları dışında 'hiç bir' farkları yok. Ben sırf oyuncak görünüşünden ve kasamın renk uyumuna ters geldiği için Corsair kullanıyorum
Bu soru Türk ve yabancı forumlarında çok sık sorulan bir soru olmaya başladı. Renkleri ve fiyatları dışında 'hiç bir' farkları yok. Ben sırf oyuncak görünüşünden ve kasamın renk uyumuna ters geldiği için Corsair kullanıyorum
P pusat57 Ziyaretçi 30 Temmuz 2014 #13 G.Skill. Aralarında fark olmadığını her kez bilir genelde. Ben G.Skill aldım. Tasarımı ve ismi hoşuma gidiyor.
G.Skill. Aralarında fark olmadığını her kez bilir genelde. Ben G.Skill aldım. Tasarımı ve ismi hoşuma gidiyor.
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2014 #14 Erkut Tekoğlu dedi: Teşekkürler hocam, bir sorum daha olacak. Hyper 212 Evo takılır mı? Msi z97 Gaming 5 Anakart var, ramlerin boyutları soğutucuyu etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Ramlerin soğutucuyu etkileyeceğini düşünüyorsan ''low profile'' ram alabilirsin. Low profile ramlerin amacı: Ramin büyük işlemci soğutularına değmemeleri için tasarlanmıştır.
Erkut Tekoğlu dedi: Teşekkürler hocam, bir sorum daha olacak. Hyper 212 Evo takılır mı? Msi z97 Gaming 5 Anakart var, ramlerin boyutları soğutucuyu etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Ramlerin soğutucuyu etkileyeceğini düşünüyorsan ''low profile'' ram alabilirsin. Low profile ramlerin amacı: Ramin büyük işlemci soğutularına değmemeleri için tasarlanmıştır.
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 30 Temmuz 2014 #15 Gskill bence daha iyi bir tercih olacaktır ve soğutma yüksek olmasa daha iyi olur.