Arkadaşlar selam. Kendime yavaş yavaş bir PC topluyorum, bu işlerde yeniyim. Aşağıda attığım RAM'lerden hangisi daha iyidir? Alınır mı bu RAM'ler? Anakartım ASRock A320M-HDVR4.
Crucial Ballistix (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Crucial Ballistix (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Peki bu RAM'lerin tam olarak farkı nedir? Ucuz olanı alsam bir şey kaybeder miyim? Kalite farkları mı var? Kusura bakmayın, bilmediğimden soruyorum. Daha yeni PC işlerine giriyorum.
Değerler aynı. Predator biraz daha iyi gibi. Kingston, Fury serisini oyuncular için, Predator serisini ise hız aşırtma yapmak isteyenler için tasarlanmıştır. Predator serisi RAM'ler bu sebeple yüksek voltaj çekerler ve bu yüzden her iki tarafında da kalın metal blok yerleştirilmiştir. Ama iki RAM'in de hız ve gecikme değerleri aynı. Predator'ın yapısı daha sağlam ve daha ağır bir RAM. Hangisi içinize sindiyse onu alın.
Peki bu RAM'lerin tam olarak farkı nedir? Ucuz olanı alsam bir şey kaybeder miyim? Kalite farkları mı var? Kusura bakmayın, bilmediğimden soruyorum. Daha yeni PC işlerine giriyorum.
Yok hocam neden kusura bakalım. İki RAM de iyidir, kalitelidir. Ucuz olanın da diğerleri ile pek fiyat farkı yok zaten ama fazla bir özellik ve kalite farkı olduğunu da düşünmüyorum. İkisinden birini seçebilirsiniz ikisi de güzel ürünler. Ancak ben Kingston olanı daha çok beğeniyorum, öneriyorum.