CORSAIR vs LONGLINE RAM

Rustler07

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim Laptopumda 8 GB DDR4 2133 MHz CL15 Crucial marka RAM bulunuyor. Bilgisayarımın performansı artması için RAM'ı 16 GB yapmak istiyorum. Crucial markasında 2133MHz bulamadım. İnternette gezinirken kendi Bilgisayarıma uygun 2 adet RAM gördüm.

Hangisinden almamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerileriniz için teşekkür ederim. Daha önce Amazon'dan alışveriş yapmadım. Yurt dışından gelen ürünlerde gümrük vergileri kargo ücretine dahilmiş diye duydum. Ama alacağım RAM'de kargo ücreti yokmuş, bir sorun olurmu ?

Attığınız link amazon türkiye yani türkiyede satılan ürünü almaktasınız. Herhangi bir ekstra vergi ödemeyeceksiniz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Attığınız link amazon türkiye yani türkiyede satılan ürünü almaktasınız. Herhangi bir ekstra vergi ödemeyeceksiniz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkür ederim, Corsair marka RAM'ı alacağım.
Casper Nirvana C600 marka Laptop'uma Corsair marka RAM'den aldım ve sorunsuz çalıştı. Tavsiye ettiğiniz için teşekkürler

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, Corsair marka RAM'ı alacağım.
Casper Nirvana C600 marka Laptop'uma Corsair marka RAM'den aldım ve sorunsuz çalıştı. Tavsiye ettiğiniz için teşekkürler
Merhaba uyumsuzluk yaptımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…