400W bir güç kaynağı işinizi görecektir. Güç kaynağının güç çıkışları ile anakart ve ekran kartınızın güç girişlerine bakmanız yeterli. Girişler birbirini karşılıyorsa istediğinizi seçebilirsiniz.
İ7 8700 ve GTX 1070ti kullanıyorum. Akasa viper 600w güç kaynağından çok memnunum. Sıfır ses. Akşamları özellikle fark ediyorsunuz gram ses yok. Şuan tek ses konusunda şikayetim CPU fan. Stok fan kullanıyorum.
Akasa önerebilirim.
Şunu da eklemek istiyorum eğer ki çok fazla çıkışı var diye aerocool alacaksan o sana kalmış. Aerocool un daha fazla kablo çıkışı var. Ben şahsen kablo kirliliği olmasın tepmek istemediğim için akasa aldım. Akasa da kaliteli bir markadır.
Kesinlikle VS serisi PSU almayın. Diğer 2 modelden herhangi birini tercih edebilirsiniz. Şahsen Aerocool KCAS 600W 80Plus Bronze PSU kullanıyorum, çok memnunum. Gayet sessiz ve kaliteli. Sistemin 2-3 gün açık kaldığı oluyor, hiç bir sorun yok.
İ7 8700 ve GTX 1070ti kullanıyorum. Akasa viper 600w güç kaynağından çok memnunum. Sıfır ses. Akşamları özellikle fark ediyorsunuz gram ses yok. Şuan tek ses konusunda şikayetim CPU fan. Stok fan kullanıyorum.
Akasa önerebilirim.
Şunu da eklemek istiyorum eğer ki çok fazla çıkışı var diye aerocool alacaksan o sana kalmış. Aerocool un daha fazla kablo çıkışı var. Ben şahsen kablo kirliliği olmasın tepmek istemediğim için akasa aldım. Akasa da kaliteli bir markadır.
Hocam bende 8700 aldım soğutucu konusunda kararsızım ses olarak değil, soğutma olarak stok soğutucu idare ediyor mu? Bütçe kısıtlı olduğu için şuan hiç 150-200 TL’ye işlemci soğutucu almak istemiyorum.
Hocam ben de 8700 aldım soğutucu konusunda kararsızım ses olarak değil, soğutma olarak stok soğutucu idare ediyor mu? Bütçe kısıtlı olduğu için şuan hiç 150-200 TL’ye işlemci soğutucu almak istemiyorum.
Stok soğutucuyla maksimum 70 gördüm galiba o da ekran kartı almadan önce. Hatta 70'i bile görmedi. Şuan oyunlarda 55-60 arası geziyor bazen 65 oluyor. Boşta 40 derece. Benim de tek sıkıntım biraz sesli olması.
150-200 lira da overclock yapmayacağınız için bence gerek yok. 100 lira civarında bir soğutucu hatta 100 lira aşağısı bile olabilir. Çok ısınmıyor yani.
Stok soğutucuyla maksimum 70 gördüm galiba o da ekran kartı almadan önce. Hatta 70'i bile görmedi. Şuan oyunlarda 55-60 arası geziyor bazen 65 oluyor. Boşta 40 derece. Benim de tek sıkıntım biraz sesli olması.
150-200 lira da overclock yapmayacağınız için bence gerek yok. 100 lira civarında bir soğutucu hatta 100 lira aşağısı bile olabilir. Çok ısınmıyor yani.