Arkadaşlar corsair vs550 psu aldım fakat 2 tane sata güç kablosu 4 tane molex güç kablosu mevcut, tavsiyeler sonucu almıştım ama sanırım hoşuma gitmedi 175tl verdim. Çalışması sessiz ama sizce geri verip Thermaltake 550w alayım mı?
İki güç kaynağı da 12v kanalından 504 watt veriyor. Ben termaltake versa 2 de bulunan kasaya dahil güç kaynağını kullanıyorum. Kasaya dahil bir psu bile çok kaliteli ve sessiz. Çok kaliteli bir marka değiştirebilirsiniz. Kasaya dahil olan kullandığım psu budur.
Arkadaşım önerin için teşekkür ederim ama 80plus ilk tercihim o yüzden parama uygun bu ikisi arasında kaldım, böyle bir güç kaynağında 4 tane molex çıkışı olması beni hayal kırıklığına uğrattı. Aslına hata bende tam inceleme yapmadım.
vs çok sessiz ama TT yi kullanmadım bilmiyorum. Dediğim gibi uçuk bir fark yok aralarında ikisinden de pişman olmazsın TT nin tek artısı bronz sertifikalı olması. Hangisini istiyorsan onu al gitsin işte.
vs çok sessiz ama TT yi kullanmadım bilmiyorum. Dediğim gibi uçuk bir fark yok aralarında ikisinden de pişman olmazsın TT nin tek artısı bronz sertifikalı olması. Hangisini istiyorsan onu al gitsin işte.
Hocam ben zaten vatandan corsair vs550 aldım ama hoşuma gitmedi. 2 tane hdd taktım sata çıkışları doldu. Geri vereyim mi? Thermaltake alsam ses felan olur mu diye tereddüt ediyorum. Bu geri iadeler de paranın hesaba yatması uzun sürüyor, indirimdeyken alayım diyorum.