Corsair VS550 CP-9020171-EU model PSU aldım ve bıraktığım linkteki seslerin aynısı geliyor. Şu an garantiye gönderemem zaten 2 hafta parçaların gelmesi siparişi gibi durumlarla uğraştım şimdi bunu gönderip baktırmam en az 2 haftamı daha alır o yüzden şimdi gönderemeyeceğim. Gönderene kadar bu durumda kullansam sorun olur mu?
Bu model güç kaynaklarının eski serisinde kronik olarak fan sesi problemi var. Kasa müsaitse, güç kaynağını, fanı yukarı bakacak şekilde takabilirsiniz. O zaman sesi kesiliyor çoğunlukla.
Bu model güç kaynaklarının eski serisinde kronik olarak fan sesi problemi var. Kasa müsaitse, Güç kaynağını, fanı yukarı bakacak şekilde takabilirsiniz. O zaman sesi kesiliyor çoğunlukla.
2018 model aynısını birine daha aldık sorunsuz çıktı ve ben de aldım fakat böyle bir sorun çıktı. Aktif kullanımında bir sorun olur mu ? Ona göre hemen göndermeyi düşünmüyorum.
Sorun olmaz, sadece rahatsız edici ses yapar. Sanki uzaklarda bir yerlerde pancar motoru çalışıyor gibi ses yapıyordu benimki. Ben de aynı modelin VS450 modelini kullanıyorum. Geçen sene fanını Akasa Viper fan ile değiştirdim.