Corsair VS550 sıkıntılı mı?

hysterra

Kilopat
Ekte belirttiğim PSU'yu 2017'den beri kullanıyorum. Güncel olarak 1060 ve R5 3600 ile kullanıyorum. Turuncu yazılı olanlar kronik problemliymiş herhalde ne problemi var? Acaba yıllardır problemli kullanıyorum da ben mi karşılaşmadım yoksa şanslı bir kullanıcı mıyım? Ek olarak GPU güncellemesi yapmayı düşünüyorum 2. elden 2060/2070 veya 3060 bakacağım. PSU yeterli gelir mi?
İşlemcimi 4.2 GHz 1.09v ile kullanıyorum.
GPU default ayarlarda (değerleri bilmiyorum aldığım gibi duruyor).

Dosya Ekleri

• IMG_1544.jpeg
    IMG_1544.jpeg
    70,7 KB · Görüntüleme: 53
Ekte belirttiğim PSU'yu 2017'den beri kullanıyorum. Güncel olarak 1060 ve R5 3600 ile kullanıyorum. Turuncu yazılı olanlar kronik problemliymiş herhalde ne problemi var? Acaba yıllardır problemli kullanıyorum da ben mi karşılaşmadım yoksa şanslı bir kullanıcı mıyım? Ek olarak GPU güncellemesi yapmayı düşünüyorum 2. elden 2060/2070 veya 3060 bakacağım. PSU yeterli gelir mi?
İşlemcimi 4.2 GHz 1.09v ile kullanıyorum.
GPU default ayarlarda (değerleri bilmiyorum aldığım gibi duruyor).
Bende vardı, 3 yıl kullandım, bu sene patlak verdi. Eğer bilgisayar aniden kapanmıyorsa ve stabilite sorunları yaratmıyorsa sorun yoktur.

HEC tarafından üretilenler sıkıntılı idi, aniden yanma kapanma vb şikayetler vardı sonra Corsair VS serisindeki OEM üreticiyi CWT ile değiştirdi bu sorunlar ortadan kalktı. Ben CWT üretim vs 550'yi 7 yıl kullandım kapanma donma vs yaşamadım ama güç kaynağının bağlı olduğu prize havya benzerin aletler takıp çıkardığımda bilgisayara bir donanım bağlamış ya da çıkarmışım gibi bağlantı sesi geliyordu. Kısa sürede kaliteli bir PSU'ya geçeceksen bir sıkıntı yaşamazsın.

Hepinize çok teşekkür ederim ek olarak sormak istitorum 2-3 yıl daha GPU yenilersem götürür mü, bugüne kadar ekstrem bir ses sorunuyla karşılaşmadım. Üreticisini nereden öğrenebilirim sonuçta patlamasını istemem.

Hepinize çok teşekkür ederim ek olarak sormak istitorum 2-3 yıl daha GPU yenilersem götürür mü, bugüne kadar ekstrem bir ses sorunuyla karşılaşmadım. Üreticisini nereden öğrenebilirim sonuçta patlamasını istemem.

Yanlış hatırlamıyorsam HEC ürettiği VS serisi PSU'ları düzeltti. Muhtemlen elindeki revize edilmiş sürümdür, sorunlu sürümler olsa ilk 2 yılda muhtemelen inflak ederdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı