CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 29 Nisan 2017 #11 Jira dedi: @CJack60 @Because Im Batman Corsair Vengeance serisi nasıl? Genişletmek için tıkla... VS'den bir tık iyi CX kalitesine sahip. Aynı fiyatlarda High Power Element, Silverstone Strider, Seasonic M12ii, Evga BQ varken ben almazdım.
Jira dedi: @CJack60 @Because Im Batman Corsair Vengeance serisi nasıl? Genişletmek için tıkla... VS'den bir tık iyi CX kalitesine sahip. Aynı fiyatlarda High Power Element, Silverstone Strider, Seasonic M12ii, Evga BQ varken ben almazdım.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 29 Nisan 2017 #12 CJack60 dedi: VS'den bir tık iyi CX kalitesine sahip. Aynı fiyatlarda High Power Element, Silverstone Strider, Seasonic M12ii, Evga BQ varken ben almazdım. Genişletmek için tıkla... JohnnyGURU incelemesine göre gayet kaliteli gözüküyor.
CJack60 dedi: VS'den bir tık iyi CX kalitesine sahip. Aynı fiyatlarda High Power Element, Silverstone Strider, Seasonic M12ii, Evga BQ varken ben almazdım. Genişletmek için tıkla... JohnnyGURU incelemesine göre gayet kaliteli gözüküyor.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 29 Nisan 2017 #13 Evga BQ modeli daha iyi sanırım.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 29 Nisan 2017 #14 BQ modelini FSP üretiyor. BQ'nun incelemesine bakıp karar verin. Arada fiyat farkı var mı bu da önemli.
BQ modelini FSP üretiyor. BQ'nun incelemesine bakıp karar verin. Arada fiyat farkı var mı bu da önemli.