G gokaydinhasan Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 66 Çözümler 1 5 Ocak 2020 #1 •K68 •CK350 K68 artıları: -Cherry MX red. -Ses açma kapama. -Suya ve toza dayanıklı -Bilek desteği. -Harfler şık duruyor. CK350 artıları: -RGB. -Fiyat. -Kablo yönetme. -Alüminyum oluşu. -Türkçe harfler. (Fakat RGB için yazılım yok elle yapıyorsunuz) Outemu Switch'ler gerçekten sanıldığı kadar kötü mü çünkü forumlarda genel bir marka algısı var Cherry MX'ten başkası üvey evlat gibi seveni yok.
•K68 •CK350 K68 artıları: -Cherry MX red. -Ses açma kapama. -Suya ve toza dayanıklı -Bilek desteği. -Harfler şık duruyor. CK350 artıları: -RGB. -Fiyat. -Kablo yönetme. -Alüminyum oluşu. -Türkçe harfler. (Fakat RGB için yazılım yok elle yapıyorsunuz) Outemu Switch'ler gerçekten sanıldığı kadar kötü mü çünkü forumlarda genel bir marka algısı var Cherry MX'ten başkası üvey evlat gibi seveni yok.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 5 Ocak 2020 #2 Corsair K68 modelinin stoğu yok sanırım.
G gokaydinhasan Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 66 Çözümler 1 5 Ocak 2020 #3 Sylveon dedi: Corsair K68 modelinin stoğu yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben zaten yazın alacağım için pek sıkıntı olmaz şimdiden araştırıyorum.
Sylveon dedi: Corsair K68 modelinin stoğu yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben zaten yazın alacağım için pek sıkıntı olmaz şimdiden araştırıyorum.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 5 Ocak 2020 #4 O zaman doların ne olacağı belli değil ve yeni ürünler çıkabilir o zaman konu açın.