pc fps arttırma Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 193 16 Haziran 2024 #1 Corsair marka kulaklığımın USB flaşı kırıldığından dolayı kulaklığımı çalıştıramıyorum Corsair desteğe yazdığım zaman bana Türkiye ulaşım sıkıntılarından dolayı gönderemeyeceklerini söyledi. Ne yapabilirim?
Corsair marka kulaklığımın USB flaşı kırıldığından dolayı kulaklığımı çalıştıramıyorum Corsair desteğe yazdığım zaman bana Türkiye ulaşım sıkıntılarından dolayı gönderemeyeceklerini söyledi. Ne yapabilirim?
L0rrec Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3.774 Makaleler 11 Çözümler 23 16 Haziran 2024 #2 USB tamir olamaz mı anakart vs tamiri yapan kişiler var onlarla bir görüşün. USB nasıl kırıldı?
pc fps arttırma Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 193 16 Haziran 2024 #3 L0rrec dedi: USB tamir olamaz mı anakart vs tamiri yapan kişiler var onlarla bir görüşün. USB nasıl kırıldı? Genişletmek için tıkla... Evet ama şu an elimde yok.
L0rrec dedi: USB tamir olamaz mı anakart vs tamiri yapan kişiler var onlarla bir görüşün. USB nasıl kırıldı? Genişletmek için tıkla... Evet ama şu an elimde yok.