freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 31 Mart 2024 #1 İyi günler. Umarım iyisinizdir. Yaklaşık 2-3 hafta önce Cort AD810op aldım fakat bugün askı takacakken fark ettim ki bir tane askı yeri var ancak klavye tarafında yok. Üretim hatası mı bilmiyorum. Videosunu da koyacağım bakabilirsiniz. Pinterest Discover recipes, home ideas, style inspiration and other ideas to try. pin.it
İyi günler. Umarım iyisinizdir. Yaklaşık 2-3 hafta önce Cort AD810op aldım fakat bugün askı takacakken fark ettim ki bir tane askı yeri var ancak klavye tarafında yok. Üretim hatası mı bilmiyorum. Videosunu da koyacağım bakabilirsiniz. Pinterest Discover recipes, home ideas, style inspiration and other ideas to try. pin.it
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.356 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 31 Mart 2024 #2 Öyle olur. Bir sorun yok. Akustik / klasik gitar askıları farklıdır. Bir ucu ip şeklinde olur. Onu sapa bağlıyorsunuz.
Öyle olur. Bir sorun yok. Akustik / klasik gitar askıları farklıdır. Bir ucu ip şeklinde olur. Onu sapa bağlıyorsunuz.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 1 Nisan 2024 #3 Single_factor dedi: Öyle olur. Bir sorun yok. Akustik / klasik gitar askıları farklıdır. Bir ucu IP şeklinde olur. Onu sapa bağlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
Single_factor dedi: Öyle olur. Bir sorun yok. Akustik / klasik gitar askıları farklıdır. Bir ucu IP şeklinde olur. Onu sapa bağlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.