H hüseyin havadar Hectopat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 44 14 Haziran 2024 #1 Selamlar. Gitarım için düzgün tel önerisi arıyorum. Ayrıyeten düzgün bir aracı kablo arıyorum. Bütçe fark etmeden öneri verebilirsiniz. Maksat bilgi almak. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2024
Selamlar. Gitarım için düzgün tel önerisi arıyorum. Ayrıyeten düzgün bir aracı kablo arıyorum. Bütçe fark etmeden öneri verebilirsiniz. Maksat bilgi almak. Teşekkürler.
K kmlsat Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #2 Kablo olarak PlanetWaves PW-AGLRA-10 Devre Kesicili 3m Siyah L Uçlu Enstrüman Kablosu - gitarparca.com önerebilirim uzun zamandır kullanıyorum daha bana bir sorun yaşatmadı. Gitar teli olarak hangi kalınlığı tercih ettiğinizi bilemediğim için tam bir yorum yapmam zor eğer tel kalınlığını belirtirseniz daha iyi olabilir.
Kablo olarak PlanetWaves PW-AGLRA-10 Devre Kesicili 3m Siyah L Uçlu Enstrüman Kablosu - gitarparca.com önerebilirim uzun zamandır kullanıyorum daha bana bir sorun yaşatmadı. Gitar teli olarak hangi kalınlığı tercih ettiğinizi bilemediğim için tam bir yorum yapmam zor eğer tel kalınlığını belirtirseniz daha iyi olabilir.