1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 1 Temmuz 2020 #1 Simgesine tıkladığımda tepki vermiyor, neden olabilir?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 1 Temmuz 2020 #2 Türkçe ve Türkiye ISO'su ile kurduysanız Windows'unuzu, Türkçe desteği yok. İngilizce yapana kadar tepki vermiyor.
Türkçe ve Türkiye ISO'su ile kurduysanız Windows'unuzu, Türkçe desteği yok. İngilizce yapana kadar tepki vermiyor.
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 2 Temmuz 2020 #3 akiyorm dedi: Türkçe ve Türkiye ISO'su ile kurduysanız Windows'unuzu, Türkçe desteği yok. İngilizce yapana kadar tepki vermiyor. Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum, ama sorun uygulamanın açılmaması. İlk başta Win32Server.Bridge.exe hatası vermişti. Uygulamayı resetledim ama şimdi de uygulama açılmıyor.
akiyorm dedi: Türkçe ve Türkiye ISO'su ile kurduysanız Windows'unuzu, Türkçe desteği yok. İngilizce yapana kadar tepki vermiyor. Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum, ama sorun uygulamanın açılmaması. İlk başta Win32Server.Bridge.exe hatası vermişti. Uygulamayı resetledim ama şimdi de uygulama açılmıyor.