bthnyrtdn Hectopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #1 Bildiğiniz gibi Cortana bölgemizde çalışmıyor. Çalıştırmak için bir yöntem var mıdır?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 26 Nisan 2021 #2 İngilizce kullanmak istiyorsanız cihaz dilini İngilizce yapın. Onun dışında çözümü bilmiyorum.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 26 Nisan 2021 #3 bthnyrtdn dedi: Bildiğiniz gibi Cortana bölgemizde çalışmıyor. Çalıştırmak için bir yöntem var mıdır? Genişletmek için tıkla... Kullandığınız Windows 10 sürümü Türkçe ise Cortana çalışmayacaktır. Cortana'yı çalıştırmak için dil ve bölgenizi İngilizce yapmanız gerekir. Sürprizbozan Er73748 dedi: İngilizce kullanmak istiyorsanız cihaz dilini İngilizce yapın. Onun dışında çözümü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu iyi hortlatmışsınız.
bthnyrtdn dedi: Bildiğiniz gibi Cortana bölgemizde çalışmıyor. Çalıştırmak için bir yöntem var mıdır? Genişletmek için tıkla... Kullandığınız Windows 10 sürümü Türkçe ise Cortana çalışmayacaktır. Cortana'yı çalıştırmak için dil ve bölgenizi İngilizce yapmanız gerekir. Sürprizbozan Er73748 dedi: İngilizce kullanmak istiyorsanız cihaz dilini İngilizce yapın. Onun dışında çözümü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu iyi hortlatmışsınız.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 26 Nisan 2021 #4 YFK dedi: Kullandığınız Windows 10 sürümü Türkçe ise Cortana çalışmayacaktır. Cortana'yı çalıştırmak için dil ve bölgenizi İngilizce yapmanız gerekir. Sürprizbozan Hocam konuyu iyi hortlatmışsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam görmedim konuyu kusura bakmayın.
YFK dedi: Kullandığınız Windows 10 sürümü Türkçe ise Cortana çalışmayacaktır. Cortana'yı çalıştırmak için dil ve bölgenizi İngilizce yapmanız gerekir. Sürprizbozan Hocam konuyu iyi hortlatmışsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam görmedim konuyu kusura bakmayın.