Çözüldü "Cortex Mining Out of Memory" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

escape2dead

Megapat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Merhabalar. Bu aralar az da olsa Cortex(ctxc) mining yapmayı düşünüyordum fakat. Mining e başladığımda "out of Memory" hatası alıyorum. Sorunun sebebi hafıza yetersiz demesi. Fakat şöyle bir problem var ki araştırdığım birçok forumda ve sosyal tayfasında da benim gibi 8 GB'lık karta sahip olup Cortex mining yapabilenler var. Bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Kartım: RTX 2070s 8 GB.
Not: Sistem diskime ikinci işletim olarak Linux Mint kurup orada da denedim fakat aynı sorunla karşılaştım.

Çözüm
HiveOS ile deneyin veya Linux ile arayüzü devre dışı bıraktıktan sonra kazın.
HiveOS ile deneyin veya Linux ile arayüzü devre dışı bıraktıktan sonra kazın.

Çözüm
Cortex'i hangi madencilik havuzundan çıkarıyorsunuz? WoolyPooly
Cortex ve birçok coini (Eth hariç) Herominers havuzunda kazıyorum. Güzel yanı anlık hızın ve paylaşım değerlerinin sitede doğru bir şekilde gözükmesi. Çünkü adamların istanbul'da serverleri var. Direkt İst. deki server portundan kazım yapabiliyorsun. Tavsiye ederim. Eth kazmamamın sebebi diğer birkaç pool un kazancı fazla diye. Ama diğer altcoinlerin kazanç durumu gayet iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı