Khaled Istom Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 224 Çözümler 6 Yer Batı Trakya 21 Haziran 2022 #1 Geçenlerde Technopat'ta gördüğüm cosacode.com'a üye oldum. Bugün baktım ki site kapanmış kayıt bilgilerime ne oldu acaba? Sıkıntı çıkar mı?
Geçenlerde Technopat'ta gördüğüm cosacode.com'a üye oldum. Bugün baktım ki site kapanmış kayıt bilgilerime ne oldu acaba? Sıkıntı çıkar mı?
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.808 Makaleler 13 Çözümler 705 21 Haziran 2022 #2 Technopat'ta hangi konuda gördünüz?
Khaled Istom Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 224 Çözümler 6 Yer Batı Trakya 21 Haziran 2022 #3 Forum sitemi nasıl geliştiririm? Yaklaşık 2 ay önce bir forum sitesi kurdum. Forum siteme nasıl insan çekebilirim? www.technopat.net Burada gormustum. Silinmis galiba.
Forum sitemi nasıl geliştiririm? Yaklaşık 2 ay önce bir forum sitesi kurdum. Forum siteme nasıl insan çekebilirim? www.technopat.net Burada gormustum. Silinmis galiba.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 21 Haziran 2022 #4 Emre C dedi: Technopat'ta hangi konuda gördünüz? Genişletmek için tıkla... Çoğu konuya mesaj atılıyordu. @WindowsMan dı galiba.
Emre C dedi: Technopat'ta hangi konuda gördünüz? Genişletmek için tıkla... Çoğu konuya mesaj atılıyordu. @WindowsMan dı galiba.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.808 Makaleler 13 Çözümler 705 21 Haziran 2022 #5 Khaled Istom dedi: Forum sitemi nasıl geliştiririm? Yaklaşık 2 ay önce bir forum sitesi kurdum. Forum siteme nasıl insan çekebilirim? www.technopat.net Burada gormustum. Silinmis galiba. Genişletmek için tıkla... Daha dün üye olmuşsunuz, 3 ay önceki konuda 15 dakika genel görünümde kalan ilgili siteyi görmeniz ilginç.
Khaled Istom dedi: Forum sitemi nasıl geliştiririm? Yaklaşık 2 ay önce bir forum sitesi kurdum. Forum siteme nasıl insan çekebilirim? www.technopat.net Burada gormustum. Silinmis galiba. Genişletmek için tıkla... Daha dün üye olmuşsunuz, 3 ay önceki konuda 15 dakika genel görünümde kalan ilgili siteyi görmeniz ilginç.
Khaled Istom Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 224 Çözümler 6 Yer Batı Trakya 21 Haziran 2022 #6 Emre C dedi: Daha dün üye olmuşsunuz, 3 ay önceki konuda 15 dakika genel görünümde kalan ilgili siteyi görmeniz ilginç. Genişletmek için tıkla... Hocam ziyaretçi olarak geziniyordum. Zaten sitede 3-5 uye vardı. Kapandı.
Emre C dedi: Daha dün üye olmuşsunuz, 3 ay önceki konuda 15 dakika genel görünümde kalan ilgili siteyi görmeniz ilginç. Genişletmek için tıkla... Hocam ziyaretçi olarak geziniyordum. Zaten sitede 3-5 uye vardı. Kapandı.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 21 Haziran 2022 #7 Khaled Istom dedi: Hocam ziyaretçi olarak geziniyordum. Zaten sitede 3-5 uye vardı. Kapandı. Genişletmek için tıkla... Evet kesinlikle @WindowsMan dı. Hatırlıyorum, hatta şöyle bir konuda açmıştı. Forum sitemi nasıl geliştiririm? Yaklaşık 2 ay önce bir forum sitesi kurdum. Forum siteme nasıl insan çekebilirim? www.technopat.net
Khaled Istom dedi: Hocam ziyaretçi olarak geziniyordum. Zaten sitede 3-5 uye vardı. Kapandı. Genişletmek için tıkla... Evet kesinlikle @WindowsMan dı. Hatırlıyorum, hatta şöyle bir konuda açmıştı. Forum sitemi nasıl geliştiririm? Yaklaşık 2 ay önce bir forum sitesi kurdum. Forum siteme nasıl insan çekebilirim? www.technopat.net