wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.533 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #11 Ne? Cosgan emojileri mi gelsin?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 14 Haziran 2021 #12 Gördüğüm gibi Donanım Haber’i anımsattı açıkçası. Gelecekse daha orijinal veya modern bir şey gerekli bence.
Gördüğüm gibi Donanım Haber’i anımsattı açıkçası. Gelecekse daha orijinal veya modern bir şey gerekli bence.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 14 Haziran 2021 #13 Tim dedi: Gördüğüm gibi Donanım Haber’i anımsattı açıkçası. Gelecekse daha orijinal veya modern bir şey gerekli bence. Genişletmek için tıkla... Biz modernleştirip size sunsak öyle olur mu peki?
Tim dedi: Gördüğüm gibi Donanım Haber’i anımsattı açıkçası. Gelecekse daha orijinal veya modern bir şey gerekli bence. Genişletmek için tıkla... Biz modernleştirip size sunsak öyle olur mu peki?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 14 Haziran 2021 #14 eth dedi: Biz modernleştirip size sunsak öyle olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Modernleştirdikten sonra esprisi kalmıyor ki? Eski haliyle güzel
eth dedi: Biz modernleştirip size sunsak öyle olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Modernleştirdikten sonra esprisi kalmıyor ki? Eski haliyle güzel
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 14 Haziran 2021 #15 24099 dedi: Modernleştirdikten sonra esprisi kalmıyor ki? Eski haliyle güzel Genişletmek için tıkla... Ben de eski halini çok seviyorum fakat sosyal halkı istemez gibi hocam. "Eski" geliyor onlara.
24099 dedi: Modernleştirdikten sonra esprisi kalmıyor ki? Eski haliyle güzel Genişletmek için tıkla... Ben de eski halini çok seviyorum fakat sosyal halkı istemez gibi hocam. "Eski" geliyor onlara.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 14 Haziran 2021 #16 Tim dedi: Gördüğüm gibi Donanım Haber’i anımsattı açıkçası. Gelecekse daha orijinal veya modern bir şey gerekli bence. Genişletmek için tıkla... Donanim Haber cikartmadi bunlari. Smilie Generator diye sitesi bile var. wanetage dedi: Ne? Cosgan emojileri mi gelsin?Eki Görüntüle 1068315 Genişletmek için tıkla... Zaten ban yedim Evilol kullandigim icin.
Tim dedi: Gördüğüm gibi Donanım Haber’i anımsattı açıkçası. Gelecekse daha orijinal veya modern bir şey gerekli bence. Genişletmek için tıkla... Donanim Haber cikartmadi bunlari. Smilie Generator diye sitesi bile var. wanetage dedi: Ne? Cosgan emojileri mi gelsin?Eki Görüntüle 1068315 Genişletmek için tıkla... Zaten ban yedim Evilol kullandigim icin.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 14 Haziran 2021 #17 James Z. Hetfield dedi: Donanım Haber çıkartmadı bunları. Smilie Generator diye sitesi bile var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Tasarım olarak çok eski kalmış duruyorlar. Buraya da eklenirse burada da aynı şekilde eski dururlar bence. Ayrıca orada popülerleştiği için orayı anımsatıyor.
James Z. Hetfield dedi: Donanım Haber çıkartmadı bunları. Smilie Generator diye sitesi bile var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Tasarım olarak çok eski kalmış duruyorlar. Buraya da eklenirse burada da aynı şekilde eski dururlar bence. Ayrıca orada popülerleştiği için orayı anımsatıyor.