ahbeab Centipat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 75 Çözümler 1 16 Temmuz 2022 #1 www.coshopgo.com diye bir site öğrenci ve öğretmenlere yüzde 50 indirim yapıyormuş. Gerçek mi fake mi sizce?
www.coshopgo.com diye bir site öğrenci ve öğretmenlere yüzde 50 indirim yapıyormuş. Gerçek mi fake mi sizce?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.106 Makaleler 1 Çözümler 46 16 Temmuz 2022 #2 Google Domains'le satın alınmış ve açılalı 1 ay 14 gün olmuş. Ben olsam, güvenmezdim.
ahbeab Centipat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 75 Çözümler 1 16 Temmuz 2022 #3 die dedi: Google Domains'le satın alınmış ve açılalı 1 ay 14 gün olmuş. Ben olsam, güvenmezdim. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama iPhone 11 alanları görünce gerçek olabileceğini düşündüm. Acaba telefonlar yurt dışından geliyor olabilir mi?
die dedi: Google Domains'le satın alınmış ve açılalı 1 ay 14 gün olmuş. Ben olsam, güvenmezdim. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama iPhone 11 alanları görünce gerçek olabileceğini düşündüm. Acaba telefonlar yurt dışından geliyor olabilir mi?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.106 Makaleler 1 Çözümler 46 16 Temmuz 2022 #4 ahbeab dedi: Bende öyle düşündüm ama iPhone 11 alanları görünce gerçek olabileceğini düşündüm. Acaba telefonlar yurt dışından geliyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kim alıyor tam olarak?
ahbeab dedi: Bende öyle düşündüm ama iPhone 11 alanları görünce gerçek olabileceğini düşündüm. Acaba telefonlar yurt dışından geliyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kim alıyor tam olarak?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 16 Temmuz 2022 #5 Gerçek olsaydı deli gibi reklamını yaparlardı.
ahbeab Centipat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 75 Çözümler 1 16 Temmuz 2022 #6 die dedi: Kim alıyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... iPhone 11 64 GB (24 Ay Apple Türkiye Garantili) - Coshopgo aşağıda millet yorum atmış ama ne kadar gerçek bilmiyorum.
die dedi: Kim alıyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... iPhone 11 64 GB (24 Ay Apple Türkiye Garantili) - Coshopgo aşağıda millet yorum atmış ama ne kadar gerçek bilmiyorum.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.106 Makaleler 1 Çözümler 46 16 Temmuz 2022 #7 ahbeab dedi: iPhone 11 64 GB (24 Ay Apple Türkiye Garantili) - Coshopgo aşağıda millet yorum atmış ama ne kadar gerçek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Site sahibi milyon tane yorum ekleyebilir. Amaç büyük ihtimal kart bilgilerinizi çalmak. Bu gibi şeylerde sosyal mühendislik için. İnandırıcılığı arttırıyor yani.
ahbeab dedi: iPhone 11 64 GB (24 Ay Apple Türkiye Garantili) - Coshopgo aşağıda millet yorum atmış ama ne kadar gerçek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Site sahibi milyon tane yorum ekleyebilir. Amaç büyük ihtimal kart bilgilerinizi çalmak. Bu gibi şeylerde sosyal mühendislik için. İnandırıcılığı arttırıyor yani.
ahmet sun Picopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 51 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #8 ahbeab dedi: iPhone 11 64 GB (24 Ay Apple Türkiye Garantili) - Coshopgo aşağıda millet yorum atmış ama ne kadar gerçek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... hocam sepetliyor.com un adını değiştirmişler sadece. DOLANDIRICILAR LÜTFEN İNANMAYIN YORUMLARIN HEPSİ SAHTE
ahbeab dedi: iPhone 11 64 GB (24 Ay Apple Türkiye Garantili) - Coshopgo aşağıda millet yorum atmış ama ne kadar gerçek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... hocam sepetliyor.com un adını değiştirmişler sadece. DOLANDIRICILAR LÜTFEN İNANMAYIN YORUMLARIN HEPSİ SAHTE
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #9 Reklamı bile yok sitenin. Açıldıktan daha 1 ay bile geçmeden bu kadar kişinin alması ve fiyatların böyle olması sitenin zort olduğunu söylüyor.
Reklamı bile yok sitenin. Açıldıktan daha 1 ay bile geçmeden bu kadar kişinin alması ve fiyatların böyle olması sitenin zort olduğunu söylüyor.