Cosori airfryer seçimi

383505

Hectopat
Cosori'nin iki ürünü arasında kaldım. Hangisini almalıyım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-09-07-11-49-27-606_com.android.chrome.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 114
  • Screenshot_2023-09-07-11-49-09-584_com.android.chrome.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleyen: Moderatör:
bütçem 5000 TL'ye kadar var hangisini önerirsiniz peki?

keşke önceden görseymişim,5.5 litrelik olanını tercih ettim.

keşke önceden görseymişim,5.5 litrelik olanını tercih ettim.
Ben de öyle acele ettim sanki, ilk Airfryer furyası çıktığında indirimde diye Yui M30 modelini aldım. Şu an fiyatı çok daha düşük o kadar dolar artmasına rağmen. İçi görünen bir model tercih etmek daha pratik olacakmış. Açıp bakmak gerekiyor pişip pişmediğini anlamak için içini göremeyince, az da olsa ısı kaybı oluyor bunu yaparken. Bir de bu içine aparat takılan modeller de daha pratik. Patatesin her yeri eşit pişiyor. Bizim aldığımız gibi olanlarda açıp sallamak gerekiyor altını üstüne getirmek gerekiyor.

herkes cosori önerdiği için aldım ama Philips öneren de fazlaymış.

herkes cosori önerdiği için aldım ama Philips öneren de fazlaymış.
Ya artık orasını bilemem, kaliteli markalar ile Çin malı markalar arasında fark var mı yok mu. Çünkü basit bi mekanizma, saç kurutma makinesi gibi bi şey, kapalı bi alana üflüyor. Hepsinin yaptığı bu. Aradaki fark ne olur bilmiyorum. Bizim Yui M30 da güzel, ben beğendim. Babannemin Karaca da güzel. Geçen milföy yaptım, pratik oluyor 12 dakikada pişiriyor. Mini fırında yarım saati geçiyor pişmesi. Airfryer'ın pratikliği burada işte. Küçük bir alanı olduğu için çabuk pişiriyor. Sizin aldığınız Cosori'yi de herkes öneriyor, marka olarak da kaliteli bir marka. Kronik sorunlu çıkmış bir seriyi geri toplatıp sıfırını dağıtmış Amerika'da mesela. Benim aldığım Yui veya size attığım Yasomi'nin garantisi biraz şans, çok iyi olacağını sanmıyorum garantisinin.

Amazon'un para iadesi varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…