F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 3 Mayıs 2023 #1 Bunu şu anda Amazon'da 3600 liraya görüyorum. Sizce alınır mı bu ürün? Patates kızartması ağırlıklı olacak kullanım amacı.
Bunu şu anda Amazon'da 3600 liraya görüyorum. Sizce alınır mı bu ürün? Patates kızartması ağırlıklı olacak kullanım amacı.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.215 Makaleler 3 Çözümler 194 3 Mayıs 2023 #2 Patatesi çok güzel yapıyor, tavsiye ederim. Dondurulmuş patatesi 22 dakikada yapıyor.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 3 Mayıs 2023 #3 ItsAllGoodman dedi: Patatesi çok güzel yapıyor, tavsiye ederim. Dondurulmuş patatesi 22 dakikada yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hazır olmayan patatesi nasıl yapıyor? Airfryer cahiliyim hiçbir bilgim yok hakkında.
ItsAllGoodman dedi: Patatesi çok güzel yapıyor, tavsiye ederim. Dondurulmuş patatesi 22 dakikada yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hazır olmayan patatesi nasıl yapıyor? Airfryer cahiliyim hiçbir bilgim yok hakkında.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.215 Makaleler 3 Çözümler 194 3 Mayıs 2023 #4 FalconPolat dedi: Hazır olmayan patatesi nasıl yapıyor? Airfryer cahiliyim hiçbir bilgim yok hakkında. Genişletmek için tıkla... Eğer 5 dakikada bir çevirmezseniz haşlama gibi oluyor. Biraz uğraştırıyor ama sıfır yağ ile fritözden daha iyi patatesler veriyor.
FalconPolat dedi: Hazır olmayan patatesi nasıl yapıyor? Airfryer cahiliyim hiçbir bilgim yok hakkında. Genişletmek için tıkla... Eğer 5 dakikada bir çevirmezseniz haşlama gibi oluyor. Biraz uğraştırıyor ama sıfır yağ ile fritözden daha iyi patatesler veriyor.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 3 Mayıs 2023 #5 ItsAllGoodman dedi: Eğer 5 dakikada bir çevirmezseniz haşlama gibi oluyor. Biraz uğraştırıyor ama sıfır yağ ile fritözden daha iyi patatesler veriyor. Genişletmek için tıkla... Kaç derecede pişecek 22 dakika için? Normal patates için yağ koymaya gerek var mı?
ItsAllGoodman dedi: Eğer 5 dakikada bir çevirmezseniz haşlama gibi oluyor. Biraz uğraştırıyor ama sıfır yağ ile fritözden daha iyi patatesler veriyor. Genişletmek için tıkla... Kaç derecede pişecek 22 dakika için? Normal patates için yağ koymaya gerek var mı?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.215 Makaleler 3 Çözümler 194 3 Mayıs 2023 #6 FalconPolat dedi: Kaç derecede pişecek 22 dakika için? Normal patates için yağ koymaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Ben sprey yağla 2-3 saniye yağlıyorum. Ben 195 derecede 22 dakika pişiriyorum.
FalconPolat dedi: Kaç derecede pişecek 22 dakika için? Normal patates için yağ koymaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Ben sprey yağla 2-3 saniye yağlıyorum. Ben 195 derecede 22 dakika pişiriyorum.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 4 Mayıs 2023 #7 Verdim sipariş.
HDDKullanıyorum Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 840 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #8 FalconPolat dedi: Verdim sipariş. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kullananlardan güzel olduğunu duymuştum.
FalconPolat dedi: Verdim sipariş. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kullananlardan güzel olduğunu duymuştum.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 5 Mayıs 2023 #9 Ürün geldi koku nasıl geçer? Boşta mı çalıştırayım yoksa yıkayayım mı?
M maethril Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 633 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #10 FalconPolat dedi: Ürün geldi koku nasıl geçer? Boşta mı çalıştırayım yoksa yıkayayım mı? Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız hocam geçti mi ?
FalconPolat dedi: Ürün geldi koku nasıl geçer? Boşta mı çalıştırayım yoksa yıkayayım mı? Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız hocam geçti mi ?