cLaww Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veritabanı Programcılığı 7 Kasım 2022 #1 RAM Kingston HyperX Fury DDR4 RGB DDR4 CL16 3200MHz (8+8) Ekran kartı XFX Radeon RX5500 XT 8GB Anakart Asus TUF Gaming B550-Plus Wi-fi II İşlemci AMD Ryzen 5 3600 Alsam pişman olur muyum? Nasıl bir soğutmadır bu?
Roverandom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.287 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Designer 7 Kasım 2022 #2 Ben de satın aldım ama daha kullanmak nasip olmadı. Şu videoda sıcaklıklar vs gayet iyi gözüküyor.
cLaww Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veritabanı Programcılığı 7 Kasım 2022 #3 Roverandom dedi: Ben de satın aldım ama daha kullanmak nasip olmadı. Şu videoda sıcaklıklar vs gayet iyi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Deepcool gammax L360 alıcaktım, stok bitmiş ._.
Roverandom dedi: Ben de satın aldım ama daha kullanmak nasip olmadı. Şu videoda sıcaklıklar vs gayet iyi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Deepcool gammax L360 alıcaktım, stok bitmiş ._.
Roverandom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.287 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Designer 7 Kasım 2022 #4 cLaww dedi: Deepcool gammax L360 alıcaktım, stok bitmiş ._. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım Cougar daha iyi soğutma olarak.
cLaww dedi: Deepcool gammax L360 alıcaktım, stok bitmiş ._. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım Cougar daha iyi soğutma olarak.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Kasım 2022 #5 Modeli bilmiyorum fakat Cougar Türkiye'de çok tercih edilmesede kaliteli ürünler yapıyor.
cLaww Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veritabanı Programcılığı 8 Kasım 2022 #6 supprime dedi: Modeli bilmiyorum fakat Cougar Türkiye'de çok tercih edilmesede kaliteli ürünler yapıyor. Genişletmek için tıkla... Peki Cooler Master Masterliquid ML360R önerir misiniz?
supprime dedi: Modeli bilmiyorum fakat Cougar Türkiye'de çok tercih edilmesede kaliteli ürünler yapıyor. Genişletmek için tıkla... Peki Cooler Master Masterliquid ML360R önerir misiniz?
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Kasım 2022 #7 cLaww dedi: Peki Cooler Master Masterliquid ML360R önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Biraz sesli olduğunu duymuştum onun dışında eksisi malzeme kalitesi Cougar Corsair gibi markaların bir tık altında.
cLaww dedi: Peki Cooler Master Masterliquid ML360R önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Biraz sesli olduğunu duymuştum onun dışında eksisi malzeme kalitesi Cougar Corsair gibi markaların bir tık altında.
cLaww Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veritabanı Programcılığı 9 Kasım 2022 #8 supprime dedi: Biraz sesli olduğunu duymuştum onun dışında eksisi malzeme kalitesi Cougar Corsair gibi markaların bir tık altında. Genişletmek için tıkla... Hocam peki cougar aqua 360 mı yoksa cougar helor 360 mı?
supprime dedi: Biraz sesli olduğunu duymuştum onun dışında eksisi malzeme kalitesi Cougar Corsair gibi markaların bir tık altında. Genişletmek için tıkla... Hocam peki cougar aqua 360 mı yoksa cougar helor 360 mı?
Roverandom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.287 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Designer 9 Kasım 2022 #9 cLaww dedi: Hocam peki cougar aqua 360 mı yoksa cougar helor 360 mı? Genişletmek için tıkla... İkisi arasında kalmıştım ben de. Biraz araştırdım Aqua daha performanslı gibiydi onu aldım.
cLaww dedi: Hocam peki cougar aqua 360 mı yoksa cougar helor 360 mı? Genişletmek için tıkla... İkisi arasında kalmıştım ben de. Biraz araştırdım Aqua daha performanslı gibiydi onu aldım.
Efesu Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 99 22 Kasım 2022 #10 Roverandom dedi: İkisi arasında kalmıştım ben de. Biraz araştırdım Aqua daha performanslı gibiydi onu aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl memnun musunuz soğutucudan?
Roverandom dedi: İkisi arasında kalmıştım ben de. Biraz araştırdım Aqua daha performanslı gibiydi onu aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl memnun musunuz soğutucudan?