bentt Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #1 Vatan'da ismini Frisby Cougar diye gösterilmesi endişelendirdi açıkcası, 80+ Plus göstergesi, Frisby'nin sahte 80+ Plus göstergesi gibi midir? Soğutması ve kablolarının uzunluğu nasıldır, sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
Vatan'da ismini Frisby Cougar diye gösterilmesi endişelendirdi açıkcası, 80+ Plus göstergesi, Frisby'nin sahte 80+ Plus göstergesi gibi midir? Soğutması ve kablolarının uzunluğu nasıldır, sizce alınır mı?
ishak.yazicioglu Femtopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #2 +++++++++++++
Ruzgar2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.003 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #3 Ben kullanıyorum. 12V kanalından 588W verebiliyor. OCP, UVP, OPP, OVP, SCP korumalarına sahip. 105ºC Japon bekleme kapasitörünü içeriyor. Gayet sessiz ve serin çalışıyor. Sitesinden inceleyebilirsin. COUGAR XTC - Digital Power Supply - COUGAR
Ben kullanıyorum. 12V kanalından 588W verebiliyor. OCP, UVP, OPP, OVP, SCP korumalarına sahip. 105ºC Japon bekleme kapasitörünü içeriyor. Gayet sessiz ve serin çalışıyor. Sitesinden inceleyebilirsin. COUGAR XTC - Digital Power Supply - COUGAR