Cougar Gemini S 600W deneyimim

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bu konuda Cougar Gemini S 600W kasa hakkında fikir alışverişinde bulunabiliriz. Merak ettiğimiz soruları sorup birbirimize yardımcı olabiliriz.

Ben de kasayı yeni almış bulunmaktayım. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

İlk izlenim olarak görünüş ve malzeme kalitesi olarak kasa gayet hoşuma gitti. Birkaç artı ve eksisinden bahsedeyim.

Avantajları:
-Önündeki üç RGB şerit ve arkasındaki RGB egzoz fanı birbiriyle eş zamanlı olarak renk veriyor, güzel modları var ve göze çok hoş geliyor.
-Malzeme kalitesi güzel.
-Kablolama alanları yeterli.
-İçindeki PSU kaliteli
-Toz filtreleri var
-Uzun ayakları sayesinde yerden yüksek.

Dezavantajları:
-Kasanın içinde yalnızca bir tane fan geliyor, o da egzoz fanı. Bu devirde kasaya bir fan koymak büyük saçmalık. Ben üç tane daha fan alıp öne ekledim.
-Kasanın önü tamamen mesh değil fakat hava alıkları var. Bu bana göre eksi değil aslında bence yeterli. Yeni donanımlar fazla ısınmıyor zaten.

PSU: İçindeki PSU Cougar XTC 600W. Sitesinde yazılanlara göre korumaları yeterli seviyede ve çok sessiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
900tl ona vermek saçmalık. Psu'nun Frisby ile bağlantıları var. Daha doğrusu Cougar firmasının. Ayrıca psu patlamasa bile kasada sadece egzoz fanı ile geliyor. 900tl ye:
+
Alırım kafam rahat olur.

Bende de aynı kasadan var ve dediğin gibi 1 egzoz fanı ile geldi arkadaki fanın modelini biliyor musun ayrı bir şekilde satılıyor mu bir bilgin varmı?

Psu'nun Frisby ile bağlantıları var. Daha doğrusu Cougar firmasının.
Hayır hocam Türkiye de satıştan sorumlu Frisby başka bir bağlantısı yok.

Olmasa da bu kasa, psu ile max 400 500tl eder. Artık Powerboost bile Mesh yaptı önünü.

Not: Aslında başlığa Cougar gemini S kullanıcılar kulübü yazmıştım ama modaratör arkadaş tarafından değiştirilmiş. Benim ilk yazdığım gibi başlık tekrar düzenlenirse sevinirim. Tek konu üzerinden konuşmuş oluruz.
Bende de aynı kasadan var ve dediğin gibi 1 egzoz fanı ile geldi arkadaki fanın modelini biliyor musun ayrı bir şekilde satılıyor mu bir bilgin varmı?
Malesef modelini bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…