Cougar GEX 850W nasıldır?

wizz007

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistemim görselde. Bu sistem için bu PSU nasıl olur?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    11,6 KB · Görüntüleme: 64
Fiyatına bağlı. Ne kadar?

Alalı 1 2 saat oldu. Vatandan aldım acelem vardı. 3K falan tuttu sanırım. 750W istemiştim aklımda tam model yoktu. Bunu önerdiler. Umarım kazıklanmamışımdır

İade edin, sisteminiz için gereksiz derecede fazla 850W. 1-2 saat olmuş zaten.

Şimdi 850W bir güç kaynağına ihtiyacınız olsaydı zaten 3000 TL fiyata pek model yok. Tamam diyebilirdim ama şu an iade edin derim. 750W, hatta 650W bir model bakalım sizin için. Ederseniz eğer yardımcı olurum.

Bende sizle aynı düşünceye sahibim ama üşeniyorum. 1 haftadır falan soğutucu aldım kasaya sığmadı kasa aldık yine ona bile sığmıyordu uğraşıp durdum. Önceki PSU GP-750GM'di. Hakkında bayağı olumsuz yorumlar vardı ve
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoda olduğu gibi patlıyor PSU. Bu aldığım PSU iyi midir? Fiyatına göre yorumlamayın.

Bu aldığım PSU iyi midir?

Bu model ile alakalı detaylı bir review bulamadım ve içini de göremedim. Korumaları tam ve verimliliğini sağladığını söyleyebilirim sadece. Üzmez. Zaten Gigabyte olanın patlıyor olmasının sebebi farklı. Tekrar piyasaya sürüldü düzeltilip. Elbette markanın güç kaynağı konusunda itibarı epey zedelendi.

Teşekkürler yardımcı olduğun için. Bir soru daha soracaktım bu 850W ın hepsini kullanmıyor PC değil mi? İhtiyacı olduğu kadar kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…