Yavuz79 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #1 Cougar kasalarda hangi uygulama ile rengini ayarlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2022
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 1 Temmuz 2022 #2 Cougar Turret V2 RGB kullanıyorum ve kasa ile gelen kontrolcü ile değiştiriyorum. Anakart bağlantısı düşünüyorsan markaya göre değişir.
Cougar Turret V2 RGB kullanıyorum ve kasa ile gelen kontrolcü ile değiştiriyorum. Anakart bağlantısı düşünüyorsan markaya göre değişir.
Yavuz79 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #3 STR4NGE dedi: Cougar Turret V2 RGB kullanıyorum ve kasa ile gelen kontrolcü ile değiştiriyorum. Anakart bağlantısı düşünüyorsan markaya göre değişir. Genişletmek için tıkla... Bende kumanda varda soğutucu değişiyor kasa fln değişmiyor
STR4NGE dedi: Cougar Turret V2 RGB kullanıyorum ve kasa ile gelen kontrolcü ile değiştiriyorum. Anakart bağlantısı düşünüyorsan markaya göre değişir. Genişletmek için tıkla... Bende kumanda varda soğutucu değişiyor kasa fln değişmiyor
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 1 Temmuz 2022 #4 Kutu üzerindeki fan bağlantılarını kontrol ettin mi? Benim 3 kasa fanım bağlı ve hiç sorun yaşamadım. Farklı bir bağlantı yapılmış olabilir.
Kutu üzerindeki fan bağlantılarını kontrol ettin mi? Benim 3 kasa fanım bağlı ve hiç sorun yaşamadım. Farklı bir bağlantı yapılmış olabilir.
Yavuz79 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #5 STR4NGE dedi: Kutu üzerindeki fan bağlantılarını kontrol ettin mi? Benim 3 kasa fanım bağlı ve hiç sorun yaşamadım. Farklı bir bağlantı yapılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hazır yapılmış vatandan aldım adamlar ayarladı.
STR4NGE dedi: Kutu üzerindeki fan bağlantılarını kontrol ettin mi? Benim 3 kasa fanım bağlı ve hiç sorun yaşamadım. Farklı bir bağlantı yapılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hazır yapılmış vatandan aldım adamlar ayarladı.