Sistem bu ancak birçok değişiklik yaptım. Benim için yok ekran kartım yandı oyum yandı buyum yandı olmasın sigortası falan olsun içinde yeter. Kısaca bana zararı olmasın çalıştırsın yeter.
Sistem bu ancak birçok değişiklik yaptım. Benim için yok ekran kartım yandı oyum yandı buyum yandı olmasın sigortası falan olsun içinde yeter. Kısaca bana zararı olmasın çalıştırsın yeter.
Çalışır. Berbat değil. Hatta bulk kapasitör elite markasına ait. 1 tanede nichicon kapasitör var. Gerisi noname Kuang Jin Enterprise diye bir şirkete ait. İleride bozulursa onlardan bozulur.
Regulasyon performansıda iyi değil ama sistem zaten maksimum 500w civarı çeker.
Çalışır. Berbat değil. Hatta bulk kapasitör Elite markasına ait. 1 tane de nichicon kapasitör var. Gerisi noname kuang jin Enterprise diye bir şirkete ait. İleride bozulursa onlardan bozulur.
Regulasyon performansıda iyi değil ama sistem zaten maksimum 500W civarı çeker.
Çalışır. Berbat değil. Hatta bulk kapasitör elite markasına ait. 1 tanede nichicon kapasitör var. Gerisi noname Kuang Jin Enterprise diye bir şirkete ait. İleride bozulursa onlardan bozulur.
Regulasyon performansıda iyi değil ama sistem zaten maksimum 500w civarı çeker.