l0st Picopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #11 wiedland dedi: Hocam öncelikle hayırlı olsun. Aynı kasayı ben de aldım fakat kasanın fanlarını çalıştıramadım. Siz nasıl yaptınız acaba. Genişletmek için tıkla... SATA güç kablosunu takın hocam.
wiedland dedi: Hocam öncelikle hayırlı olsun. Aynı kasayı ben de aldım fakat kasanın fanlarını çalıştıramadım. Siz nasıl yaptınız acaba. Genişletmek için tıkla... SATA güç kablosunu takın hocam.
F Finwezzy Kilopat Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 219 20 Mayıs 2023 #12 l0st dedi: SATA güç kablosunu takın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam rica etsem hala kullanıyorsanız değerlendirmeniz nasıl? Ryzen 5 5600 ve RTX3060Tİ ve ile beraber almayı düşünüyorum. Sizin sisteminiz nasıldı?
l0st dedi: SATA güç kablosunu takın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam rica etsem hala kullanıyorsanız değerlendirmeniz nasıl? Ryzen 5 5600 ve RTX3060Tİ ve ile beraber almayı düşünüyorum. Sizin sisteminiz nasıldı?
W wiedland Femtopat Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #13 Finwezzy dedi: Hocam rica etsem hala kullanıyorsanız değerlendirmeniz nasıl? Ryzen 5 5600 ve RTX3060Tİ ve ile beraber almayı düşünüyorum. Sizin sisteminiz nasıldı? Genişletmek için tıkla... Ben gayet memnunum. Kasa geniş fanları yeterli. Sadece kasanın üstüne iki adet fan almanız daha iyi olur. Isınma sorunu olmuyor.
Finwezzy dedi: Hocam rica etsem hala kullanıyorsanız değerlendirmeniz nasıl? Ryzen 5 5600 ve RTX3060Tİ ve ile beraber almayı düşünüyorum. Sizin sisteminiz nasıldı? Genişletmek için tıkla... Ben gayet memnunum. Kasa geniş fanları yeterli. Sadece kasanın üstüne iki adet fan almanız daha iyi olur. Isınma sorunu olmuyor.
Yunussemree0 Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #14 Hocam psu nasıl memnun musunuz hala?