4080 ve 4090 sistem toplama önerilerimde bu kasayı kullandım. Şahsen deneyimlemedim ama güveniyorum. İçi ferah ve geniş 360mm desteği de var f/p.Bu fiyata bu kasa ve PSU alınır mı?
RTX 4080 ve Ryzen 5 7600X işlemci mevcut.
Yukarıdaki sıvı soğutmayı kullanacağım.Arctic Liquid Freezer II - 360 A-RGB Intel / AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00101A) | Teknobiyotik
AR-ACFRE00101A-icgorsel Performansın Kralı Ödüllü İşlemci Soğutucu Overclock tutkunlarının ve sisteminde serinlik isteyenlerin bir numaralı tercihi Arctic Freezer serisinin yeni üyelerinden Liquid Freezer II 360 A-RGB, işlemcilerinizi ferahlatmaya geliyor. Piyasada...www.teknobiyotik.com
Sizce aşağıdaki kasa alınır mı? Bu fiyata başka öneriniz var mı? Ama PSU da dahil olmalı.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
Bu fiyata bu kasa ve PSU alınır mı?
RTX 4080 ve Ryzen 5 7600X işlemci mevcut.
Yukarıdaki sıvı soğutmayı kullanacağım.Arctic Liquid Freezer II - 360 A-RGB Intel / AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00101A) | Teknobiyotik
AR-ACFRE00101A-icgorsel Performansın Kralı Ödüllü İşlemci Soğutucu Overclock tutkunlarının ve sisteminde serinlik isteyenlerin bir numaralı tercihi Arctic Freezer serisinin yeni üyelerinden Liquid Freezer II 360 A-RGB, işlemcilerinizi ferahlatmaya geliyor. Piyasada...www.teknobiyotik.com
Sizce aşağıdaki kasa alınır mı? Bu fiyata başka öneriniz var mı? Ama PSU da dahil olmalı.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
@messinicocugu hocam bakabilirsen çok makbule geçer.
Soğutmayı daha almadım. Ama bunu almayı düşünüyorum. Türkiye garantili olsun istiyorum. Biraz daha para koyup sorun yaşadığımda çözülsün istiyorum açıkçası.4080 ve 4090 sistem toplama önerilerimde bu kasayı kullandım. Şahsen deneyimlemedim ama güveniyorum. İçi ferah ve geniş 360mm desteği de var f/p.
Burada daha ucuz ama almanyadan gelecek biraz bekletebilir ve iade, garanti süreci nasıl olur bilmiyorum. Şimdi gördüm zaten elinde o soğutma varmış doğru mu?
Soğutmayı daha almadım. Ama bunu almayı düşünüyorum. Türkiye garantili olsun istiyorum. Biraz daha para koyup sorun yaşadığımda çözülsün istiyorum açıkçası.
Bu kasa haricinde önerebileceğiniz hem kasa hem de güç kaynağı var mı? 6000-7000 tl'ye kadar bütçem var.
Bunun üst bölmesine 360mm zor sığıyor gibi görünüyor. 280 bile neredeyse tam oluyor. Biraz daha üst bölmesi geniş kasa lazım. Birde psu orta seviye görünüyor. Sistem sağlam psu'dan patlamak istemiyorum
full mesh kasa var mı hocam? Kasa görüntüsü on numara ama parçalar ısınan parçalar olduğu için hava akışı iyi olmalıFSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.759,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.579,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu kasanın hava akışı güzel ve mesh.full mesh kasa var mı hocam? Kasa görüntüsü on numara ama parçalar ısınan parçalar olduğu için hava akışı iyi olmalı
Kasa harbiden güzel hocam. Fakat güç kaynağı için patladı falan diyorlar. FSP yerine alternatif daha iyi bir marka var mıdır?Bu kasanın hava akışı güzel ve mesh.
Bu fiyatlara en iyisi bu.Kasa harbiden güzel hocam. Fakat güç kaynağı için patladı falan diyorlar. FSP yerine alternatif daha iyi bir marka var mıdır?
Bu fiyatlara en iyisi bu.
Bu kasa mesh değildi. Ayrı satılan mesh panel bulup alman gerek nereden bulunuyor emin değilim.
Bu nasıl hocam?
arctic 360 ile 280 arası fark yokmuş. 280 alıp bu kasayı alsak nasıl olur? PSU fsp'ye göre daha iyi görünüyor. Gold sertifika bide.