İndirime girecek birazdan ama alman markası sağlam diyenler var frisby aynısı diyenler var. Bende ki 650w frisby benim sistemdekini değişecem o yüzden danışayım dedim ama herkes birşey diyor kim haklı bilemiyorumOrtalama bir model. Alınması için fiyatının ucuz olması lazım.
Hazır sistem alıyorsanız bütçe belirtin.
Cougar gibi kaliteli bir markayı nasıl Frisby ve Hadron'a benzettiniz? Cougar yurtdışında çok ünlü olan ve kaliteli bir markadır.Çin'de bazı kalitesiz markaların üzerine "damga" basıp kurulan bir marka. Frisby, Hadron'dan farkı yok almayın.
Cougar gibi kaliteli bir markayı nasıl Frisby ve Hadron'a benzettiniz? Cougar yurtdışında çok ünlü olan ve kaliteli bir markadır.
O bir kişi yanlış biliyormuş demek, ben de geçen seneye kadar adını duymamıştım ama şu an PSU ve kasasını kullanıyorum ve çok kaliteli bir sorun çıkmadı diyebilirim. Cooler Master gibi kaliteli ürünler üretip fiyatı nispeten daha az düzeyde tutan bir markadır. Cougar Frisby diye bir model var fakat normal Frisby ile bir alakası yok kimseyi yanıltmasınForumda bir kişi böyle bir konu açmıştı ve aynısını demişti ben oradan biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.