embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #1 Cougar stx 700W 80+ PSU var RTX 3060 Ryzen 5 5600X ve 32 GB RAM ile kullanıyorum yaklaşık bir buçuk sene oldu şükür bir sorununu görmedim hala sessiz sizce değiştirmeli miyim?
Cougar stx 700W 80+ PSU var RTX 3060 Ryzen 5 5600X ve 32 GB RAM ile kullanıyorum yaklaşık bir buçuk sene oldu şükür bir sorununu görmedim hala sessiz sizce değiştirmeli miyim?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 8 Şubat 2023 #2 Hayır, neden değiştireceksin? Kaliteli PSU.
embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #3 CillianMurphy dedi: Hayır, neden değiştireceksin? Kaliteli PSU. Genişletmek için tıkla... Hocam forumlara baktım da olumlu yorumlar da var olumsuzlar da Frisby'nin ürünü diyorlar. Ben bir sıkıntısını görmedim inşallah da görmem.
CillianMurphy dedi: Hayır, neden değiştireceksin? Kaliteli PSU. Genişletmek için tıkla... Hocam forumlara baktım da olumlu yorumlar da var olumsuzlar da Frisby'nin ürünü diyorlar. Ben bir sıkıntısını görmedim inşallah da görmem.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.363 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 8 Şubat 2023 #4 Çok iyi değil ama patlayacak bir PSU da değil. VX Plus'ın kaliteli hali.
embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #5 borisyeisar dedi: Çok iyi değil ama patlayacak bir PSU da değil. VX Plus'ın kaliteli hali. Genişletmek için tıkla... Hocam hem prizde akım koruma adaptörü var bir de üçlü topraklı priz var + PSU korumalı biraz daha zaman geçsin de taksitle bir şeyler düşüneceğim
borisyeisar dedi: Çok iyi değil ama patlayacak bir PSU da değil. VX Plus'ın kaliteli hali. Genişletmek için tıkla... Hocam hem prizde akım koruma adaptörü var bir de üçlü topraklı priz var + PSU korumalı biraz daha zaman geçsin de taksitle bir şeyler düşüneceğim
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.363 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 8 Şubat 2023 #6 embraceit dedi: Hocam hem prizde akım koruma adaptörü var bir de üçlü topraklı priz var + PSU korumalı biraz daha zaman geçsin de taksitle bir şeyler düşüneceğim Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı yok ben harfleri kafamdan uydurmuşum kusura bakmayın. STX yerine XTC sandım. STX daha güzel bir seri.
embraceit dedi: Hocam hem prizde akım koruma adaptörü var bir de üçlü topraklı priz var + PSU korumalı biraz daha zaman geçsin de taksitle bir şeyler düşüneceğim Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı yok ben harfleri kafamdan uydurmuşum kusura bakmayın. STX yerine XTC sandım. STX daha güzel bir seri.
embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #7 borisyeisar dedi: Hocam sıkıntı yok ben harfleri kafamdan uydurmuşum kusura bakmayın. Stx yerine xtc sandım. Stx daha güzel bir seri. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
borisyeisar dedi: Hocam sıkıntı yok ben harfleri kafamdan uydurmuşum kusura bakmayın. Stx yerine xtc sandım. Stx daha güzel bir seri. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
Uchiha Shisui Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #8 embraceit dedi: Hocam forumlara baktım da olumlu yorumlar da var olumsuzlar da Frisby'nin ürünü diyorlar. Ben bir sıkıntısını görmedim inşallah da görmem. Genişletmek için tıkla... Frisby, Cougar'ın TR'deki dağıtımcılığını yapıyor. Burada büyük olan taraf Cougar. Ürününüz ise kaliteli bir seriye ait.
embraceit dedi: Hocam forumlara baktım da olumlu yorumlar da var olumsuzlar da Frisby'nin ürünü diyorlar. Ben bir sıkıntısını görmedim inşallah da görmem. Genişletmek için tıkla... Frisby, Cougar'ın TR'deki dağıtımcılığını yapıyor. Burada büyük olan taraf Cougar. Ürününüz ise kaliteli bir seriye ait.
embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #9 Uchiha Shisui dedi: Frisby, Cougar'ın TR'deki dağıtımcılığını yapıyor. Burada büyük olan taraf Cougar. Ürününüz ise kaliteli bir seriye ait. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam içimi rahatlattınız akım koruma adaptörünü bile düzenli olarak değiştiriyorum yine de.
Uchiha Shisui dedi: Frisby, Cougar'ın TR'deki dağıtımcılığını yapıyor. Burada büyük olan taraf Cougar. Ürününüz ise kaliteli bir seriye ait. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam içimi rahatlattınız akım koruma adaptörünü bile düzenli olarak değiştiriyorum yine de.