Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar sorum basit bu PSU alınır mı? Alternatif olarak Zalman ZM700 txıı var. Ben bundan yanayım siz ne diyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2020
Merhaba arkadaşlar sorum basit bu PSU alınır mı? Alternatif olarak Zalman ZM700 txıı var. Ben bundan yanayım siz ne diyorsunuz?
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #2 Alınır. Zaten ben de Cougar kullanıyorum.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #3 nevtugardic dedi: Alınır. Zaten ben de Cougar kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sence hangisi alınmalı ? Zalman mı Cougar mı?
nevtugardic dedi: Alınır. Zaten ben de Cougar kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sence hangisi alınmalı ? Zalman mı Cougar mı?
B byProtocol Decapat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #4 Yang Mills dedi: Merhaba arkadaşlar sorum basit bu PSU alınır mı? Alternatif olarak Zalman ZM700 txıı var. Ben bundan yanayım siz ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... FSP, Cooler Master, Corsair gibi markalarada bir göz atmanızı tavsiye ederim.
Yang Mills dedi: Merhaba arkadaşlar sorum basit bu PSU alınır mı? Alternatif olarak Zalman ZM700 txıı var. Ben bundan yanayım siz ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... FSP, Cooler Master, Corsair gibi markalarada bir göz atmanızı tavsiye ederim.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #5 Yang Mills dedi: Sence hangisi alınmalı? Zalman mı Cougar mı? Genişletmek için tıkla... Cougar daha iyi bu model.
Yang Mills dedi: Sence hangisi alınmalı? Zalman mı Cougar mı? Genişletmek için tıkla... Cougar daha iyi bu model.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 22 Aralık 2020 #6 Cougar ülkemizde çok bilinmese de yurtdışında ünlü olan kaliteli bir markadır. Sorun çıkarmaz, öneririm.
Cougar ülkemizde çok bilinmese de yurtdışında ünlü olan kaliteli bir markadır. Sorun çıkarmaz, öneririm.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.643 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #7 Zalman LX alabilirsiniz.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #8 byProtocol dedi: FSP, Cooler Master, Corsair gibi markalarada bir göz atmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Başka alternatifim yok. nevtugardic dedi: Cougar daha iyi bu model. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama internette 12V kanalından kaç W verebildiğine bakamadım. Akkuşlu dedi: Cougar ülkemizde çok bilinmese de yurtdışında ünlü olan kaliteli bir markadır. Sorun çıkarmaz, öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. alihanvardertyok dedi: Zalman LX alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka alternatifim yok. Maalesef alamam.
byProtocol dedi: FSP, Cooler Master, Corsair gibi markalarada bir göz atmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Başka alternatifim yok. nevtugardic dedi: Cougar daha iyi bu model. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama internette 12V kanalından kaç W verebildiğine bakamadım. Akkuşlu dedi: Cougar ülkemizde çok bilinmese de yurtdışında ünlü olan kaliteli bir markadır. Sorun çıkarmaz, öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. alihanvardertyok dedi: Zalman LX alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka alternatifim yok. Maalesef alamam.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #9 Yang Mills dedi: Başka alternatifim yok. Teşekkürler ama internette 12V kanalından kaç W verebildiğine bakamadım. Teşekkürler. Başka alternatifim yok. Maalesef alamam. Genişletmek için tıkla... Bende BXM 850 modeli var. 12V tek kanal 850W verebiliyor.
Yang Mills dedi: Başka alternatifim yok. Teşekkürler ama internette 12V kanalından kaç W verebildiğine bakamadım. Teşekkürler. Başka alternatifim yok. Maalesef alamam. Genişletmek için tıkla... Bende BXM 850 modeli var. 12V tek kanal 850W verebiliyor.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.643 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #10 @Yang Mills Hazır sistem mi alıyorsunuz?