Could not find "META-INF/com/google/android/update-binary" in the ZIP file hatası

Yok abi teamwin diye bişey var PC den telefonun download klasörüne atıyorum sonra teamwine girip install klasörüne girip oradan attığım dosyayı seçiyorum sonrada bu hatayı alıyorum iste
Tamam işte doğru her neyse sen yarın aynı şekil telefona at kurmaya çalış bakalım bu arada cihazında şuan rom yok değilmi cihazını açtığında herhangi bir sistemin açılmaması gerek eğer rom varsa bir zahmet sil üst üste kurulmaz çünkü

Senin attığın romlarda olmazsa (yüksek ihtimal olmaz)

Sanırım yok çünkü açınca Samsung Galaxy S6 yazısında kalıyor
Ve reboot klasörüne girince (cihazda OS yüklü değil yeniden başlatmak istediğine eminmsiin )diyor

ROM u nerden siliyoruz peki abim

Abim ben şimdi uyuyorum uyanınca sana yazarım tekrar lütfen dön

İyi geceler seviliyorsun kral

Son düzenleme:
Romu silmek için temizlik bölümünden dalvik sistem önbellek ve veriyi sil bu arada kurarken bir hata verdimi s6 yazısında ne kadar bekledin

Romu silmek için temizlik bölümünden dalvik sistem önbellek ve veriyi sil bu arada kurarken bir hata verdimi s6 yazısında ne kadar bekledin
Kurarken değil dalvik, system,cache ve birşeyi daha sildim sonra böyle oldu Galaxy S6 yazısında en az 15dk bekledim

Kurarken değil dalvik, system,cache ve birşeyi daha sildim sonra böyle oldu Galaxy S6 yazısında en az 15dk bekledim
Hatta 15 dk dan baya fazla onu beklerken CS source de 4 sunucu değiştirdim

Neyse yarın deneyip tekrar yazarım iyi geceler

Tamam onları silip yeniden başlatırsanız böyle bir şey gelmesi normal zaten onları silip niye yeniden başlatıyorsunuzki onu anlamadım onları silip hemen ardından benim attığım dosyayı kur bir şeyi yeniden başlatma

Tamam abim şimdi deniyourm sonuçları yazarım

abim attığın romu indiremiyorum

indire tıklayınca ayna bulunanamdı diyor

abim yardımın için çok teşekkür ederim sorunu şöyle çözdüm

teamwin de power off a tıkladım telefon kapandı sonra home+power+ses kısma tuşuna basılı tuttum recovery moda girdi bende odin3 ile rom attım şuanda yeniden başlıyor sonuçları yazarım

şuan cihazımın kurulumunu yaptım elimde @UstaGT abim yardımın için çok teşekkür ederim
bir sorun çıkarsa yazarım yine

Son düzenleme:
Estağfurullah reis güle güle kullan şuan hangi rom var android sürümü kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…