P Pola_93 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 567 Çözümler 9 24 Ocak 2021 #1 Steam'den adventure capitalist oyununu indirdim ve ardından çalıştırdım fakat hangi çözünürlüğü seçersem seçeyim aşağıdaki hatayı alıyorum: Diğer oyunlarda bu sorunu yaşamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2021
Steam'den adventure capitalist oyununu indirdim ve ardından çalıştırdım fakat hangi çözünürlüğü seçersem seçeyim aşağıdaki hatayı alıyorum: Diğer oyunlarda bu sorunu yaşamıyorum.
Çözüm P P Pola_93 24 Ocak 2021 Oyunun dosya konumunu açın adventure-capitalist.exe dosyasına sağ tıklayın ve 'özellikler' seçeneğini seçin. 'Uyumluluk' bölümüne geçin. 'Programın çalıştırılacağı uyumluluk modu' kısmına tik atın ve 'Windows 7' yi seçin. 'Uygula' butonuna tıklayın ve oyunu çalıştırın. Sorunu bu şekilde çözdüm.
Oyunun dosya konumunu açın adventure-capitalist.exe dosyasına sağ tıklayın ve 'özellikler' seçeneğini seçin. 'Uyumluluk' bölümüne geçin. 'Programın çalıştırılacağı uyumluluk modu' kısmına tik atın ve 'Windows 7' yi seçin. 'Uygula' butonuna tıklayın ve oyunu çalıştırın. Sorunu bu şekilde çözdüm.
mertati Picopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 349 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #2 Driverlarınızı güncelleyerek tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS P Pola_93 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 567 Çözümler 9 24 Ocak 2021 #3 Oyunun dosya konumunu açın adventure-capitalist.exe dosyasına sağ tıklayın ve 'özellikler' seçeneğini seçin. 'Uyumluluk' bölümüne geçin. 'Programın çalıştırılacağı uyumluluk modu' kısmına tik atın ve 'Windows 7' yi seçin. 'Uygula' butonuna tıklayın ve oyunu çalıştırın. Sorunu bu şekilde çözdüm. Artı 0 Eksi Çözüm
Oyunun dosya konumunu açın adventure-capitalist.exe dosyasına sağ tıklayın ve 'özellikler' seçeneğini seçin. 'Uyumluluk' bölümüne geçin. 'Programın çalıştırılacağı uyumluluk modu' kısmına tik atın ve 'Windows 7' yi seçin. 'Uygula' butonuna tıklayın ve oyunu çalıştırın. Sorunu bu şekilde çözdüm.