Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.601 Çözümler 14 21 Ocak 2022 #1 Arkadaşlarla Counter-Strike 1.5 oynamak istiyoruz. Steam üzerinde var fakat bunda eski mapler mevcut mu? Örneğin ice world gibi. Değilse nasıl server kurabilirim? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Arkadaşlarla Counter-Strike 1.5 oynamak istiyoruz. Steam üzerinde var fakat bunda eski mapler mevcut mu? Örneğin ice world gibi. Değilse nasıl server kurabilirim? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.028 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #2 Uğraşmaya değmez, 1.6'da birçok boş server var o serverlere girip arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #3 Server nasıl kurulur bilmiyorum ama yanlış zannetmiyorsam server kiralanıyordu galiba. Counter Strike 1.5 Server Kurulumu | (Kendi Anlatımım) | DonanımHaber Forum COUNTER STRİKE 1.5 SERVER KURULUMU | NEW | YENİ | BASKA HİÇBİR YERDE BULAMAZSINIZ.BUNU BEN BİZZAT HAZIRLADIM VE BURAYA KOYDUM COUNTER STRİKE 1. mobile.donanimhaber.com Burada anlatmış birisi zamanında.
Server nasıl kurulur bilmiyorum ama yanlış zannetmiyorsam server kiralanıyordu galiba. Counter Strike 1.5 Server Kurulumu | (Kendi Anlatımım) | DonanımHaber Forum COUNTER STRİKE 1.5 SERVER KURULUMU | NEW | YENİ | BASKA HİÇBİR YERDE BULAMAZSINIZ.BUNU BEN BİZZAT HAZIRLADIM VE BURAYA KOYDUM COUNTER STRİKE 1. mobile.donanimhaber.com Burada anlatmış birisi zamanında.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.601 Çözümler 14 21 Ocak 2022 #4 1.6 dediğiniz Steam üzerinde olan mı?
ÜmitSezgin Centipat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #5 Merhaba. Bende özledim Counter-Strike 1.5 eğer istek olursa kurabilirim bir adet server. Mail: umitsezgin06@gmail.com
Merhaba. Bende özledim Counter-Strike 1.5 eğer istek olursa kurabilirim bir adet server. Mail: umitsezgin06@gmail.com