Counter Strike 1.6 Cl_flushentitypacket Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Fatih GÜRBÜZ

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar ben Counter Strike 1.6 oynarken Cl_flushentitypacket hatası alıyorum ve ping çıkıyor bundan dolayı sürekli oyunum takılıyor. İnternette de çözümünü bulamadım. İnternetimde de sıkıntı yok. Acaba wireless kartı ısındığı için olabilir mi çünkü laptopu ilk açtığımda oyun takılmıyor sonradan bu hatayı almaya başlıyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Bu arada oyunum orjinal. Şimdiden teşekkürler.

İnternetinin ping değeri ve CS1.6 sunucularıyla ilgili problem. En sol üstte kırmızı yazıyla çıkıyor demi.

Modem resetleyip IP değişin açık port varsa silin (işinize yaramıyorsa) ve DNS yenileyin.
Sonra bilgisayarı 1 kez yeniden başlatın.

Son olarak konsola oyunda değilken sv_cheats 1 yazdıktan sonra şu kodları yazın;

netgraph 3
rate 23000
cl_cmdrate 45
cl_updaterate 40
cl_rate 9999 *OR* 23000
cl_cmdbackup 2

Ondan sonra internette problem yoksa ping sıkıntısı çekmeden oynamanız lazım. Ping varsa serveslist değiştirin misal Oyunyöbeticisi, Kingofcs, csduragi gibi...

Sadece dediğiniz kodları yazdım konsola ve ethernet kablosunu bağladım sorun kalmadı. Kodları daha önceden de denemiştim ama olmamıştı. Büyük ihtimal benim modemden kaynaklı olabilir. Teşekkürler öneri için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı