agaban70 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 19 Nisan 2021 #1 Uzun zaman sonra bugün CS1.6 gireyim dedim ama girdiğimde herhangi bir serverde W'ye basılı tutup A veya D tuşları yani sağa sola hareket etme tuşlarına bastığımda işlemiyor. Yani hem ilerlerken hem sağa sola yürüyemiyorum. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2021
Uzun zaman sonra bugün CS1.6 gireyim dedim ama girdiğimde herhangi bir serverde W'ye basılı tutup A veya D tuşları yani sağa sola hareket etme tuşlarına bastığımda işlemiyor. Yani hem ilerlerken hem sağa sola yürüyemiyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Çözüm reptile 19 Nisan 2021 Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike, buradan config (CFG) dosyasini bulun ve alttaki degerleri girin. Standart degerler bunlar. cl_backspeed "400" cl_forwardspeed "400" cl_sidespeed "400" Kaydedin ve cikin. Oyunu tekrar calistirip deneyin.
Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike, buradan config (CFG) dosyasini bulun ve alttaki degerleri girin. Standart degerler bunlar. cl_backspeed "400" cl_forwardspeed "400" cl_sidespeed "400" Kaydedin ve cikin. Oyunu tekrar calistirip deneyin.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.483 Çözümler 776 19 Nisan 2021 #2 Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike, buradan config (CFG) dosyasini bulun ve alttaki degerleri girin. Standart degerler bunlar. cl_backspeed "400" cl_forwardspeed "400" cl_sidespeed "400" Kaydedin ve cikin. Oyunu tekrar calistirip deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike, buradan config (CFG) dosyasini bulun ve alttaki degerleri girin. Standart degerler bunlar. cl_backspeed "400" cl_forwardspeed "400" cl_sidespeed "400" Kaydedin ve cikin. Oyunu tekrar calistirip deneyin.
KS KS agaban70 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 21 Nisan 2021 #3 reptile dedi: Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike, buradan config (CFG) dosyasini bulun ve alttaki degerleri girin. Standart degerler bunlar. cl_backspeed "400" cl_forwardspeed "400" cl_sidespeed "400" Kaydedin ve cikin. Oyunu tekrar calistirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike, buradan config (CFG) dosyasini bulun ve alttaki degerleri girin. Standart degerler bunlar. cl_backspeed "400" cl_forwardspeed "400" cl_sidespeed "400" Kaydedin ve cikin. Oyunu tekrar calistirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.