Türker K Centipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara 14 Ekim 2022 #1 Merhaba, Steam'e gelen güncellemeyi yaptım ve Steam'e girdim CS 1.6 indirmeye çalıştım fakat başlıktaki hatayı verdi, çözümü nedir?
Merhaba, Steam'e gelen güncellemeyi yaptım ve Steam'e girdim CS 1.6 indirmeye çalıştım fakat başlıktaki hatayı verdi, çözümü nedir?
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #2 Steam'i kapatıp yeniden açar mısınız? Ben de zamanında aynı hatayı alıp bu şekilde çözmüştüm.
nymp94 Megapat Katılım 24 Ekim 2016 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #3 Steam'den Oyun İndirirken "Manifesto Kullanılmaz" Hatası bu konudaki yöntemleri denediniz mi ?
Türker K Centipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara 14 Ekim 2022 #4 Veli1026 dedi: Steam'i kapatıp yeniden açar mısınız? Ben de zamanında aynı hatayı alıp bu şekilde çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Açtım, tekrar indirmeye çalıştım şimdi de "internet bağlantısı yok" hatası verdi.
Veli1026 dedi: Steam'i kapatıp yeniden açar mısınız? Ben de zamanında aynı hatayı alıp bu şekilde çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Açtım, tekrar indirmeye çalıştım şimdi de "internet bağlantısı yok" hatası verdi.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #5 Türker K dedi: Açtım, tekrar indirmeye çalıştım şimdi de "internet bağlantısı yok" hatası verdi. Genişletmek için tıkla... Steam servislerine bağlı mısınız? Arkadaşlar ve sohbete bağlanıyor mu?
Türker K dedi: Açtım, tekrar indirmeye çalıştım şimdi de "internet bağlantısı yok" hatası verdi. Genişletmek için tıkla... Steam servislerine bağlı mısınız? Arkadaşlar ve sohbete bağlanıyor mu?
Türker K Centipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara 14 Ekim 2022 #6 Veli1026 dedi: Steam servislerine bağlı mısınız? Arkadaşlar ve sohbete bağlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet,bağlanıyor
Veli1026 dedi: Steam servislerine bağlı mısınız? Arkadaşlar ve sohbete bağlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet,bağlanıyor
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ekim 2022 #7 Türker K dedi: Açtım, tekrar indirmeye çalıştım şimdi de "internet bağlantısı yok" hatası verdi. Genişletmek için tıkla... Bende de farklı oyunda oluyor hocam, Steam'de genel bir problem var herhalde.
Türker K dedi: Açtım, tekrar indirmeye çalıştım şimdi de "internet bağlantısı yok" hatası verdi. Genişletmek için tıkla... Bende de farklı oyunda oluyor hocam, Steam'de genel bir problem var herhalde.
Türker K Centipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara 14 Ekim 2022 #8 Veli1026 dedi: Steam servislerine bağlı mısınız? Arkadaşlar ve sohbete bağlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... CS:S'de indirmeye çalıştım ve yine aynı "manifesto kullanılamaz" hatası. Liberte Sergen dedi: Bende de farklı oyunda oluyor hocam, Steam'de genel bir problem var herhalde. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam. Türker K dedi: CS: S'de indirmeye çalıştım ve yine aynı "manifesto kullanılamaz" hatası. Genişletmek için tıkla... Postal Redux indirmeye çalıştım ve yine aynı hata genel sıkıntı var büyük ihtimal.
Veli1026 dedi: Steam servislerine bağlı mısınız? Arkadaşlar ve sohbete bağlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... CS:S'de indirmeye çalıştım ve yine aynı "manifesto kullanılamaz" hatası. Liberte Sergen dedi: Bende de farklı oyunda oluyor hocam, Steam'de genel bir problem var herhalde. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam. Türker K dedi: CS: S'de indirmeye çalıştım ve yine aynı "manifesto kullanılamaz" hatası. Genişletmek için tıkla... Postal Redux indirmeye çalıştım ve yine aynı hata genel sıkıntı var büyük ihtimal.
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 14 Ekim 2022 #9 Türker K dedi: Merhaba, Steam'e gelen güncellemeyi yaptım ve Steam'e girdim CS 1.6 indirmeye çalıştım fakat başlıktaki hatayı verdi, çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Aynısı ben 10 dk önce yaşadım. Oraya adamlar yardım ve destek linki bırakmış orada çözüm yazıyordu keşke baksaydınız. Ayarlar > indirmeler > indirme önbelleğini temizle. Sonra tekrar giriş yapın düzeliyor.
Türker K dedi: Merhaba, Steam'e gelen güncellemeyi yaptım ve Steam'e girdim CS 1.6 indirmeye çalıştım fakat başlıktaki hatayı verdi, çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Aynısı ben 10 dk önce yaşadım. Oraya adamlar yardım ve destek linki bırakmış orada çözüm yazıyordu keşke baksaydınız. Ayarlar > indirmeler > indirme önbelleğini temizle. Sonra tekrar giriş yapın düzeliyor.