incarr Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Haritayı seçiyorum yükleniyor ama menüye atıyor. Her haritada böyle.
Çözüm incarr 12 Ocak 2025 Karl Tanner dedi: Hocam konsolu açın ardından -Speed ve -strafe yazın. Sonra oyuna kapatıp tekrar girin. Genişletmek için tıkla... Çözdüm sorunu. Betaya çekmiştim, bazı dosyalar silinmiş. Dosyaları tekrar atınca düzeldi. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Karl Tanner dedi: Hocam konsolu açın ardından -Speed ve -strafe yazın. Sonra oyuna kapatıp tekrar girin. Genişletmek için tıkla... Çözdüm sorunu. Betaya çekmiştim, bazı dosyalar silinmiş. Dosyaları tekrar atınca düzeldi. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
cankem122 Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #2 Harita dosyası bozuk olabilir hocam. Oynayacağınız haritanın dosyasını internetten indirip CS klasörüne atıp bir daha deneyin Artı 0 Eksi
Harita dosyası bozuk olabilir hocam. Oynayacağınız haritanın dosyasını internetten indirip CS klasörüne atıp bir daha deneyin
KS KS incarr Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #3 cankem122 dedi: Harita dosyası bozuk olabilir hocam. Oynayacağınız haritanın dosyasını internetten indirip CS klasörüne atıp bir daha deneyin Genişletmek için tıkla... Şimdi onu hallettim de hareket edemiyorum oyuna girince Artı 0 Eksi
cankem122 dedi: Harita dosyası bozuk olabilir hocam. Oynayacağınız haritanın dosyasını internetten indirip CS klasörüne atıp bir daha deneyin Genişletmek için tıkla... Şimdi onu hallettim de hareket edemiyorum oyuna girince
cankem122 Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #4 incarr dedi: Şimdi onu hallettim de hareket edemiyorum oyuna girince Genişletmek için tıkla... Ayarlardan klavyeyi sıfırla. Oyunu Google'dan mi indirdin bu arada? Artı 0 Eksi
incarr dedi: Şimdi onu hallettim de hareket edemiyorum oyuna girince Genişletmek için tıkla... Ayarlardan klavyeyi sıfırla. Oyunu Google'dan mi indirdin bu arada?
KS KS incarr Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #5 cankem122 dedi: Ayarlardan klavyeyi sıfırla. Oyunu Google'dan mi indirdin bu arada? Genişletmek için tıkla... Sıfırladım sorun devam ediyor. Hayır oyunum orijinal. Bu şekilde kalıyorum hareket edemiyorum. Artı 0 Eksi
cankem122 dedi: Ayarlardan klavyeyi sıfırla. Oyunu Google'dan mi indirdin bu arada? Genişletmek için tıkla... Sıfırladım sorun devam ediyor. Hayır oyunum orijinal. Bu şekilde kalıyorum hareket edemiyorum.
Karl Tanner Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 538 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #6 incarr dedi: Sıfırladım sorun devam ediyor. Hayır oyunum orijinal. Bu şekilde kalıyorum hareket edemiyorum. Eki Görüntüle 2395397 Genişletmek için tıkla... Hocam konsolu açın ardından -speed ve -strafe yazın. Sonra oyuna kapatıp tekrar girin. Artı 0 Eksi
incarr dedi: Sıfırladım sorun devam ediyor. Hayır oyunum orijinal. Bu şekilde kalıyorum hareket edemiyorum. Eki Görüntüle 2395397 Genişletmek için tıkla... Hocam konsolu açın ardından -speed ve -strafe yazın. Sonra oyuna kapatıp tekrar girin.
KS KS incarr Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #7 Karl Tanner dedi: Hocam konsolu açın ardından -Speed ve -strafe yazın. Sonra oyuna kapatıp tekrar girin. Genişletmek için tıkla... Çözdüm sorunu. Betaya çekmiştim, bazı dosyalar silinmiş. Dosyaları tekrar atınca düzeldi. Teşekkür ederim yardımlarınız için. Artı 0 Eksi Çözüm
Karl Tanner dedi: Hocam konsolu açın ardından -Speed ve -strafe yazın. Sonra oyuna kapatıp tekrar girin. Genişletmek için tıkla... Çözdüm sorunu. Betaya çekmiştim, bazı dosyalar silinmiş. Dosyaları tekrar atınca düzeldi. Teşekkür ederim yardımlarınız için.