QPH3L1A Decapat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 118 22 Temmuz 2020 #1 Ben şimdi internet olmadan aynı evdeki 2 PC'den aynı sunucuda nasıl oynarım? İntenetli de olur. Şimdiden teşekkürler.
Ben şimdi internet olmadan aynı evdeki 2 PC'den aynı sunucuda nasıl oynarım? İntenetli de olur. Şimdiden teşekkürler.
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakmanı öneririm. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakmanı öneririm.
CankomanN Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 188 22 Temmuz 2020 #3 LAN üzerinden basit bir şekilde server kurup oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sqysm0k3 Centipat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 239 22 Temmuz 2020 #4 QPH3L1A dedi: Ben şimdi internet olmadan aynı evdeki 2 PC'den aynı sunucuda nasıl oynarım? İntenetli de olur. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aynı internete bağlıysa onun bir yöntemi var, araştır bulursun. CankomanN dedi: LAN üzerinden basit bir şekilde server kurup oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle anlatmak istediğim şeyde oydu. Aynı nete bağlayıp lan üzerinden oyun oynayabilir. Artı 0 Eksi
QPH3L1A dedi: Ben şimdi internet olmadan aynı evdeki 2 PC'den aynı sunucuda nasıl oynarım? İntenetli de olur. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aynı internete bağlıysa onun bir yöntemi var, araştır bulursun. CankomanN dedi: LAN üzerinden basit bir şekilde server kurup oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle anlatmak istediğim şeyde oydu. Aynı nete bağlayıp lan üzerinden oyun oynayabilir.
ZArchiver Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 106 Çözümler 1 22 Temmuz 2020 #5 2 Niz tek başınıza oynamak isterseniz aynı internete bağlanıp birinizin New Game'den oyun kurması lazım diğer kişinin de server listden lan kısmına bakması lazım, farklı internette iseniz port açmanız gerekir. Artı 0 Eksi
2 Niz tek başınıza oynamak isterseniz aynı internete bağlanıp birinizin New Game'den oyun kurması lazım diğer kişinin de server listden lan kısmına bakması lazım, farklı internette iseniz port açmanız gerekir.