Counter-Strike 1.6 sunucusu satın almak mantıklı mı?

Gülhane Gazozu

Hectopat
Merhaba, biz bugün büyük bir özlemle 1.6 oynadık ve inanılmaz zevkliydi anlatamıyorum o kadar zevkliydi bir oturduk 6 saat sonra kalktık bilgisayar başından. Pardon konuyu saptırdım, sizce 1.6 sunucusu almak mantıklı mı? Arkadaşımla kendi sunucumuzu kurmak istiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir, bir sürü arkadaşlarınız varsa daha çok dolar server. Oyun yöneticisi sunucuları iyi diyorlardı.

Eski sistemleri olanlar veya eski oyunlardan hoşlananlar hâlâ CS 1.6 oynamakta. Zaman zaman Türk sunucularının 10+ online olduğunu da görüyorum. Çok yüksek gelmeyebilir düşününce ama 1.6 için bence idealdir. Gelir için mantıksız fakat eğlence için mantıklı bir karar olarak görüyorum.

Eski sistemleri olanlar veya eski oyunlardan hoşlananlar hâlâ CS 1.6 oynamakta. Zaman zaman Türk sunucuların 10+ Online olduğunu da görüyorum. Çok yüksek gelmeyebilir düşününce ama 1.6 için bence idealdir. Gelir için mantıksız fakat eğlence için mantıklı bir karar olarak görüyorum.

Oyun yöneticisi server fiyatları tuzlu.

Oyun Yöneticisi server fiyatları tuzlu.
Dediğim gibi gelir amaçlı mantıksız. Sunucuya çok masraf gidebilir. Fakat eğlence için güzel fikir olarak görüyorum.

Oyun yöneticisi server fiyatları tuzlu.
Evet eskiden 30TL fiyatından başlıyordu o zamanlar CSDURAGİ pahalı geliyordu şuan muhtaç kaldım herneyse dostlar aldık +20 kişi olduğumuz için değeceğine karar kıldık galiba ip paylaşmam yasak jail sunucusu kuruyoruz şuanda değerli fikirleriniz için teşekkür ederim konu kapanabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı