Counter-Strike 1.6 ve L4D2 Steam key

Tmuff

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben Counter-Strike 1.6 ve Left 4 Dead 2 Steam key arıyorum. Şu anki Steam fiyatı bu oyunlara göre bence biraz saçma derecede pahalı olduğu için key arıyorum ama ya stokta key bulamıyorum ya da güvenilir siteler bulamıyorum. Bildiğiniz siteler varsa söylediğim 2 oyundan birini paylaşırsanız sevinirim. İllaki ikisi de olmak zorunda değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolara geçişte yine çok zam gelmeyecek yazdığınız oyunlara, 21 kasımı bekleyin.

Dolara geçişte yine çok zam gelmeyecek yazdığınız oyunlara, 21 kasımı bekleyin.
onu bende aklımdan geçirmedim değil ama yinede tam olarak ne olcağını bilemeyiz o yüzden soruyorum

Onu bende aklımdan geçirmedim değil ama yine de tam olarak ne olacağını bilemeyiz o yüzden soruyorum.

Tam olarak ne olacağını biliriz. Bizi geçirecekleri para birimi zaten mevcut, biz yeni geçiyoruz sadece. Normalde 10 liraya düşüyordu oyunlar, 21 Kasım'da 15 liraya düşecek.

Tam olarak ne olacağını biliriz. Bizi geçirecekleri para birimi zaten mevcut, biz yeni geçiyoruz sadece. Normalde 10 liraya düşüyordu oyunlar, 21 Kasım'da 15 liraya düşecek.

Umarım dediğiniz gibi olur dolara değiştirileceği beni bayağı bir strese soktu.
Ben yine de başka cevap yazan olursa onlarında fikirlerini bekliyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…