Paronim Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 750 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri H610M RX 6600 i3 12100F Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 13:35 #51 Nomad Crimson web (ft) nasıl hocam? Night Stripe'ın da siyahı karizma duruyor.
SADEX2 Yoctopat Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:37 #52 Paronim dedi: Nomad Crimson web (FT) nasıl hocam? Night Stripe'ın da siyahı karizma duruyor. Genişletmek için tıkla... Pek beğenmedim hocam. Paronim dedi: Nomad Crimson web (FT) nasıl hocam? Night Stripe'ın da siyahı karizma duruyor. Genişletmek için tıkla... Galiba skeleton knife alacağım. Sürekli ondan bahsediyorum eş'k gibi.
Paronim dedi: Nomad Crimson web (FT) nasıl hocam? Night Stripe'ın da siyahı karizma duruyor. Genişletmek için tıkla... Pek beğenmedim hocam. Paronim dedi: Nomad Crimson web (FT) nasıl hocam? Night Stripe'ın da siyahı karizma duruyor. Genişletmek için tıkla... Galiba skeleton knife alacağım. Sürekli ondan bahsediyorum eş'k gibi.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.079 Çözümler 8 Dün 13:38 #53 Nomad bakilacaksa damascus steel ya da ultraviolet bakın.
Paronim Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 750 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri H610M RX 6600 i3 12100F Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 13:39 #54 SADEX2 dedi: Galiba skeleton knife alacağım. Sürekli ondan bahsediyorum eş'k gibi. Genişletmek için tıkla... Mantıklı bi karar gibi duruyor. Zaten o rengi de sevdiğinizi söylediniz.
SADEX2 dedi: Galiba skeleton knife alacağım. Sürekli ondan bahsediyorum eş'k gibi. Genişletmek için tıkla... Mantıklı bi karar gibi duruyor. Zaten o rengi de sevdiğinizi söylediniz.
SADEX2 Yoctopat Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:39 #55 Paronim dedi: Mantıklı bir karar gibi duruyor. Zaten o rengi de sevdiğinizi söylediniz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Eldrithc dedi: Nomad bakilacaksa damascus Steel'ya da ultraviolet bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam nomadda fena değil biraz araştırdımda veya skeleton knife alıp geçmeliyim, kafayı takmayıp. Son düzenleme: Dün 17:52
Paronim dedi: Mantıklı bir karar gibi duruyor. Zaten o rengi de sevdiğinizi söylediniz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Eldrithc dedi: Nomad bakilacaksa damascus Steel'ya da ultraviolet bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam nomadda fena değil biraz araştırdımda veya skeleton knife alıp geçmeliyim, kafayı takmayıp.