H Honda 600rr Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #1 Aniden oyun kendini alta atıyor tekrar giriyorum kaldığım yerden devam ediyorum. Her gün böyle oluyor önce dosyaları doğruladım sonra sildim yükledim ama sorun çözülmedi yardımcı olursanız iyi olur.
Aniden oyun kendini alta atıyor tekrar giriyorum kaldığım yerden devam ediyorum. Her gün böyle oluyor önce dosyaları doğruladım sonra sildim yükledim ama sorun çözülmedi yardımcı olursanız iyi olur.
B baba77 Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 572 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #2 Belki başka bir program kendini üste atıyordur, hiç öyle düşündün mü? Oyun açıkken arka planda çalışan programlara bir göz atmanı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Belki başka bir program kendini üste atıyordur, hiç öyle düşündün mü? Oyun açıkken arka planda çalışan programlara bir göz atmanı tavsiye ederim.
KS KS H Honda 600rr Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #3 baba77 dedi: Belki başka bir program kendini üste atıyordur, hiç öyle düşündün mü? Oyun açıkken arka planda çalışan programlara bir göz atmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Arka planda çalışan NVIDIA ve Razer Synapse var oyun kendini aşağı atdığında direk masaüstü gözüküyor ve başka bir program kendini açmış olmuyor. Artı 0 Eksi
baba77 dedi: Belki başka bir program kendini üste atıyordur, hiç öyle düşündün mü? Oyun açıkken arka planda çalışan programlara bir göz atmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Arka planda çalışan NVIDIA ve Razer Synapse var oyun kendini aşağı atdığında direk masaüstü gözüküyor ve başka bir program kendini açmış olmuyor.