KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.997 Çözümler 11 2 Eylül 2023 #21 sorunlar yorarlar dedi: Şöyle dün hani ilk açık betaya geçtiği an bana davet gelmedi bende 4 maç attım Silver'e attı bugün girdiğimde bana da davet gelmis olduğunu gördüm. Genişletmek için tıkla... Yani kısaca dün beta dağıtılırken sende rank yoktu, sende maç attın rankın açıldı sonradan sanada verdiler doğru mu?
sorunlar yorarlar dedi: Şöyle dün hani ilk açık betaya geçtiği an bana davet gelmedi bende 4 maç attım Silver'e attı bugün girdiğimde bana da davet gelmis olduğunu gördüm. Genişletmek için tıkla... Yani kısaca dün beta dağıtılırken sende rank yoktu, sende maç attın rankın açıldı sonradan sanada verdiler doğru mu?
S sorunlar yorarlar Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 715 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #22 KenanBulutE dedi: Yani kısaca dün beta dağıtılırken sende rank yoktu, sende maç attın rankın açıldı sonradan sanada verdiler doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
KenanBulutE dedi: Yani kısaca dün beta dağıtılırken sende rank yoktu, sende maç attın rankın açıldı sonradan sanada verdiler doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.997 Çözümler 11 2 Eylül 2023 #23 sorunlar yorarlar dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler, bende de rank yokta onadn sordum.
sorunlar yorarlar dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler, bende de rank yokta onadn sordum.