Counter-Strike 2 eldiven kasası değerli mi?

Bloodsucker7705

Hectopat
Makaleler
1
Herkese iyi sosyaller CS2 envanterimde 3 tane eldiven kasası var şu anki satış fiyati 16 dolar gösteriyor 1 tanesini satıp seçkin almayı düşünüyorum. Değeri nasıl, ileride değerlenir mi? Elimde tutmalı myım? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim CS2 pazarından çok anlamıyorum.

Yani bence satın gitsin hocam şu an zaten pazar karışık.

İleride değerlenme şansi var tabii ki.

Son güncellemeden sonra kasalarda bir nebze artış mevcut ama siz birini satıp haftalık drop almaya başlarsanız 1 kasadan edeceğiniz karı droplarla kısa sürede yakalarsınız.

Yani bence satın gitsin hocam şu an zaten pazar karışık.

İleride değerlenme şansi var tabii ki.
sağol hocam 1 ini satıp seçkin alıcam 2 si kalsın değerleniceni düşünüyorum açıkçası

Son güncellemeden sonra kasalarda bir nebze artış mevcut ama siz birini satıp haftalık drop almaya başlarsanız 1 kasadan edeceğiniz karı droplarla kısa sürede yakalarsınız.
Drop olayı nasıl oluyor hocam 2017 eski hesapta csgo yu parayla aldığımda oynuyordum bu seçkini alınca haftada 1 skin falan mı geliyor nasıl bir mantık var

Her hafta çarşamba günü gerekli TP'yi kazanarak 4 eşyadan birini seçiyorsunuz. 2 3 maç rekabetçi kazanınca geliyor kısacası. Genelde 4 eşyanın biri kasa biri çöp skin diğer ikisi de grafiti falan oluyor.

anladım hocam sağ olun yeni bir hesap açtım şimdi 5 dolar para yatırıcam hesaba özellikler açılsın diye sonra kasayı satıcam en sonda kasadan gelen parayı seçkine basıcam eldiven kasası 16 dolara kaç günde veya kaç saat içinde satılır bilgin var mı ?

Hocam piyasanın hafif üstüne koyun atıyorum 16 ise 16.15'e koyun gün içinde satılır. Ama pazar 1 hafta sonra açılıyor diye biliyorum bakmanızda fayda var.

Hocam en mantıklısı bir tanesini satıp seçkin almak

Diğerleri de envanterde dursun lazım olduğunda kullanırsınız kullanmazsanızda belki değeri artabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…