Tadını çıkar.CS'de hileler bir benim karşıma gelmiyor ya. Herkes şikayetçi.
Merhaba, normalde çok CS2 oynamam ancak bugün sadece 2 maç oynadım. İlk el Nuke'ta bir yoldaş maçıydı, maçı kaybettik takım arkadaşım yeni başlamıştı. Ondan sonra Mirage'da bir rekabetçi maçı oynayayım dedim. Adamlar bizi 13-2 ile ezdi. Karşı takımın en kötü oyuncusuna bir baktım, ya adam 1000 saat oynamış ya! Ulan ben 30 saat oynamış adamım. Arada bir giriyorum zaten. Onda da ya hileci geliyor ya da 1000 saat oynamış insan azmanları. Ya benim 30 saatim var, sen neden beni 1000 saat oynamış hayatsız, insan azmanlarına karşı eşleştiriyorsun ya? Bilgisayarım zaten kasıyor 640x480 çözünürlük ve en düşük grafiklerle 15-30 FPS arası oynuyorum, arada eğlenmek için giriyorum. Bu nasıl bir rezilliktir?
Genel olarak çok fazla tecrübeli oyuncu var ve baktığım kadarıyla çoğu CS oyuncusu cidden CS2 dışında hiçbirşey oynamıyor. Hep ucuz ve kötü Steam profilli insanlar var ama 1-3 bin saat oynama sürelerine sahipler veya smurf. Hilede bariz gördüm.Merhaba, normalde çok CS2 oynamam ancak bugün sadece 2 maç oynadım. İlk el Nuke'ta bir yoldaş maçıydı, maçı kaybettik takım arkadaşım yeni başlamıştı. Ondan sonra Mirage'da bir rekabetçi maçı oynayayım dedim. Adamlar bizi 13-2 ile ezdi. Karşı takımın en kötü oyuncusuna bir baktım, ya adam 1000 saat oynamış ya! Ulan ben 30 saat oynamış adamım. Arada bir giriyorum zaten. Onda da ya hileci geliyor ya da 1000 saat oynamış insan azmanları. Ya benim 30 saatim var, sen neden beni 1000 saat oynamış hayatsız, insan azmanlarına karşı eşleştiriyorsun ya? Bilgisayarım zaten kasıyor 640x480 çözünürlük ve en düşük grafiklerle 15-30 FPS arası oynuyorum, arada eğlenmek için giriyorum. Bu nasıl bir rezilliktir?
İnsanları toxiclediysen rep yersin güven faktörü diye bir olay var. Ayrıca bu her rekabetçi oyunda var zaten smurfler çok fazla diye. Sırf csnin hile sistemi kötü diye herkes farklı bir bahane geliştiriyor.Merhaba, normalde çok CS2 oynamam ancak bugün sadece 2 maç oynadım. İlk el Nuke'ta bir yoldaş maçıydı, maçı kaybettik takım arkadaşım yeni başlamıştı. Ondan sonra Mirage'da bir rekabetçi maçı oynayayım dedim. Adamlar bizi 13-2 ile ezdi. Karşı takımın en kötü oyuncusuna bir baktım, ya adam 1000 saat oynamış ya! Ulan ben 30 saat oynamış adamım. Arada bir giriyorum zaten. Onda da ya hileci geliyor ya da 1000 saat oynamış insan azmanları. Ya benim 30 saatim var, sen neden beni 1000 saat oynamış hayatsız, insan azmanlarına karşı eşleştiriyorsun ya? Bilgisayarım zaten kasıyor 640x480 çözünürlük ve en düşük grafiklerle 15-30 FPS arası oynuyorum, arada eğlenmek için giriyorum. Bu nasıl bir rezilliktir?
Hayır dostum güven faktörüm düşmesin diye özen gösteriyorum.İnsanları toxiclediysen rep yersin güven faktörü diye bir olay var. Ayrıca bu her rekabetçi oyunda var zaten smurfler çok fazla diye. Sırf csnin hile sistemi kötü diye herkes farklı bir bahane geliştiriyor.
Yani hocam, size bariz handikap veriyor onuda yalanlamak saçmalık. İşin komik kısmı bende 600P ve 30FPS'te daha iyi oynuyordum zamanında.Herkes sisteme laf etmiş de ben arkadaş istiyor diye oynuyorum ve bazen arada bir oynuyorum yani orayı abartmayı gerek yok ve o maçta da takımımda sonuncu falan da değildim o çözünürlük ve FPS ile ortalama oynuyorum, 2. oldum takımda.